HomeMediaEee PC 1225B în teste la NotebookReview.ro
Asus 1225B

Eee PC 1225B în teste la NotebookReview.ro

ASUS a lansat o nouă gamă de netbook-uri. Eee PC 1225B intră în scena și este pus în lumina reflectoarelor de către NotebookReview.ro care au publicat un review asupra lui.

Asus 1225B

Eee PC 1225B a adus îmbunătățiri de design față de predecesorii săi din seria „Shell”. Capacul este mult mai suplu și drept, rama din interior este dintr-un plastic mat, iar grosimea maximă a fost redusă cu 3mm. „Design-ul în general dă impresia că avem de-a face cu un portabil rigid, compact care dă încredere că nu se va strica de la primele accidente.”

Sunetul stereo de care dispune Eee PC 1225B vine de la două difuzoare amplasate în față dedesubt, poziție care exploatează foarte bine posibilitatea de a amplifica sunetul atunci când netbook-ul este așezat pe birou.

Asus 1225B

Cu toate că nici în față și nici pe partea din spate nu avem porturi, conectica netbook-ului este foarte bine pusă la punct. În plus, pentru conexiuni wireless avem modul Bluetooth și placă de rețea. Capacitatea de stocare depășește majoritatea produselor asemănătoare – avem la dispoziție un hard disk de 750 GB.

Performanțele la care ne așteptăm de la un netbook nu sunt prea impresionante. Cu toate acestea, ASUS 1225B poate să ruleze jocuri de generație mai veche și filme Full HD.

Asus 1225B

În viziunea reviewer-ului, un dezavantaj este faptul că memoria RAM este integrată pe placa de bază și nu poate fi extinsă și nici schimbată.

Zgomotul produs de ventilator și temperatura la care ajunge atunci când este suprasolicitat nu au creat discomfort în utilizare.

Vă invităm să citiți review-ul în întregime pe NotebookReview.ro.