HomeMediaAsus LED P1 în review

Asus LED P1 în review

Noul model de video-proiector de la ASUS – P1 – se bazează pe tehnologia LED și se adresează cu preponderență clasei business. Go4it.ro au publicat un review asupra acestui dispozitiv în care l-au numit „o alegere ideală pentru cei care obişnuiesc să călătorească mult şi au nevoie de o modalitate rapidă pentru susţinerea de prezentări.” 

Proiectorul poate afișa imagini cu o diagonală de 40 cm de la o distanță numai de un metru. Acest lucru l-a determinat pe review-er să definească profilul cumparatorului lui ASUS P1 drept oameni de afaceri care sunt nevoiți să susțină prezentări pentru grupuri mici de oameni, atunci când se află în deplasare. Cu dimensiuni foarte mici (125.5 x 33.5 x 130 mm) şi greutate de numai 415 grame, LED P1 este foarte portabil.

ASUS LED P1

Asus LED P1 are şi avantajul unor costuri de întreţinere „aproape neglijabile”. Pentru început, sursa de lumină cu tehnologie LED are o durată de viaţă de până la 30.000 ore. Consumul de energie este un alt avantaj important – acesta scade de la aproximativ 300W (consumul mediu pentru un proiector obişnuit cu lampă halogen) la numai 45W pentru modelul de faţă.

LED P1 poate fi utilizat şi pentru aplicaţii multimedia, cum ar fi vizionarea de filme, unde formatul widescreen nativ şi rezoluţia HD 1280 x 800 pixeli asigură condiţii optime de vizionare.

Vă invităm să citiți review-ul în întregime pe Go4it.ro.