HomeProduseLaptopuriZenbook vs Transformer Prime
Zenbook vs Transformer Prime

Zenbook vs Transformer Prime

Cele două produse au fost lansate destul de recent unul față de celalalt, amandouă sunt performante din punct de vedere tehnic și promoveaza portablitatea. Similaritățile nu se opresc aici. Designul are același finisaj circular, sunt fabricate din același material, au componente hardware de ultimă generație și fiecare dintre ele reprezintă o noutate pe piață.

În acest scenariu, următoarea întrebare aproape că vine de la sine: Zenbook sau Transformer Prime?

Probabil mulți ar crede că această comparație nu-și are rostul, pentru că cele două gadget-uri fac parte din familii diferite – Zenbook-ul este un ultrabook, în timp ce Transformer Prime este o tabletă. Bineînțeles că unul nu îl poate înlocui complet pe celalalt, dar dacă atașăm docking-ul Transformer-ului, nu putem să nu observăm cum pare a fi un frate mai mic al lui UX21.

Zenbook vs Transformer Prime

Drept urmare, îi invităm pe cei care contestă validitatea acestei dezbateri să facă alegerea celui mai sexy device dintre cele două.

Luând lucrurile într-o perspectivă mai serioasă, trebuie spus că factorul care deosebește Zenbook-ul de Transformer Prime este sistemul de operare. Atât UX21, cât și UX31 rulează Windows 7 în timp ce Transformer Prime așteaptă update-ul către Android Ice Cream Sandwich programat pentru 12 ianuarie. Distincția este și mai evidentă dacă luăm dispozitivele la bani mărunți și descoperim detaliile specifice pieței pentru care au fost realizate. Pe Zenbook întâlnim un touch pad generos care suplinește faptul că îi lipsește ecranul senzitiv de care se bucură Transformer Prime.

Ca să nu mai lungim povestea, vă invităm să îi vedeți pe cei doi veri produși de ASUS împreună, în cateva poze postate pe pagina oficială de Facebook în urmă cu câteva zile.