HomeProduseLaptopuriZenbook UX21 și Connect.ro
Asus Zenbook UX21

Zenbook UX21 și Connect.ro

Pentru Connect.ro, experiența cu ASUS Zenbook UX21 a fost una scurtă, dar încântătoare. În review-ul lor, l-au numit pe micul UX21 ”cel mai arătos laptop ultra mobil”.

La prima vedere, atenția a căzut asupra finisjelor excelente ale design-ului, de la îmbinări la muchiile fine ale capacului ecranului. Au apreciat și calitatea ecranului LCD LED cu un unghi de vizualizare larg și culori precise.

Asus Zenbook UX21

Când a venit vorba despre funcționalități, Connect.ro au fost foarte generoși spunând că:

ASUS UX21 îţi permite să abordezi aproape orice sarcină posibilă, de la munca în aplicaţii mari consumatoare de resurse, cum ar fi programele de editare foto şi video, la deschiderea unui număr mare de pagini web. Sistemul de operare rulează şi el extrem de fluid, combinaţia procesor i7SSD fiind una de zile mari.

Connect.ro

Zenbook-ul a trecut și testul de autonomie la care a fost supus de Connect.ro și îl pândea și un test de performanță în gaming dacă timpul ar fi fost mai lung. Cu toate că UX21 nu are și un cititor de card-uri de memorie, beneficiază de o conectică admirabilă prin numeroasele porturi disponibile: USB 2.0 și 3.0, mini-VGA și micro-HDMI. O altă surpriză plăcută a fost redarea audio, marca Bang & Olufsen de care se bucură ultrabook-ul.

Asus a creat ceva deosebit prin noul sau ultraportabil. Asus Zenbook 21 este un laptop ce prevesteşte viitorul deschis de ultrabook-uri, un model cu un design elegant, perfect pentru cei aflați tot timpul în mișcare și care au nevoie de performanțe de top, autonomie şi dimensiuni compacte.

Connect.ro

Articolul poate fi citit în întregime pe site-ul Connect.ro.