HomeProduseLaptopuriGiz.ro despre Zenbook UX21
Asus Zenbook UX21

Giz.ro despre Zenbook UX21

Andrei de la Giz.ro, pasionat de laptop-uri cât mai compacte și performante, a încercat ultrabook-ul UX21 de la ASUS. I-a aplicat o testare minuțioasă ce a condus la următorul articol.

Asus Zenbook UX21

Dimensiunile Zenbook-ului îl fac un partener excelent pentru drum, afirmă giz.ro. UX21 oferă majoritatea porturilor necesare și tastatura are o calitate superioară față de cele întâlnite pe alte portabile asemănătoare. Apreciat a fost și ecranul foarte lucios. Reviewer-ul  și-ar fi dorit ca marginile gri să fi fost negre.

În ceea ce priveste performanța hardware, Giz.ro spune că: ”In utilizarea zilnica, Zenbook-ul UX21 este excelent: se misca rapid, programele se incarca rapid si ruleaza fluent, multitasking-ul se decurca foarte bine.”  Posibilitatea de a edita fișiere RAW și chiar filme Full HD a câștigat respectul editorului. Cu toate că jocurile nu sunt un punct forte al acestui model, UX21 se descurcă fără probleme când vine vorba de titluri vechi cum ar fi Word of Warcraft sau Quake 3.

Pe lângă autonomia îndelungată a ultrabook-ului apreciată de ajoritatea, Andrei a recunoscut drept un lucru deștept funcția lui UX21 de a salva automat datele dacă se află în stand-by iar încărcarea bateriei scade sub 5%.

Zenbook-ul UX21 al celor de la Asus este aproape de perfecțiune din multe puncte de vedere: este frumos […] și excelent construit, este ușor și compact, este rapid și oferă autonomie bună pentru cei ce doresc un ultra-portabil performant. Iar intregul pachet are un preț bun […] Tocmai de aceea primește din partea noastră premiul “Produs Gold”.

Giz.ro

Un articol detaliat asupra unei analize riguroase puteți citi pe Giz.ro.