HomePrezentari videoPrezentare video: ASUS ZenBook Flip UX360UA
ASUS ZenBook Flip UX360UA

Prezentare video: ASUS ZenBook Flip UX360UA

ASUS ZenBook Flip UX360UA este un laptop convertibil, cu balama dublă și carcasă de aluminiu, care păstrează nota elegantă, specifică produselor premium. Pentru a ajunge la acest rezultat, inginerii de la ASUS au trebuit să proiecteze și să experimenteze diferite modele de balamale, care să-și păstreze forța de retenție la orice unghi, temperatură exterioară și grad de uzură. Acest lucru a fost posibil datorită materialelor speciale și a prelucrărilor de mare finețe. În acest fel, carcasa de aluminiu se îmbină perfect cu ecranul de aluminiu și celelalte elemente interne.

Ecranul de 13,3 inci beneficiază de rezoluții de până la 3200×1800 pixeli (QHD+) și se poate roti la 360°, modurile de utilizare ale acestui model fiind foarte variate. De apreciat e modul tabletă, atunci când ZenBook Flip UX360UA se transformă într-un dispozitiv cu ecran tactil, de mari dimensiuni, ce este comod de utilizat chiar și atunci când suntem așezați în fotoliu.

Forma acestui model capătă o tușă distinctivă, colțurile fiind rotunjinte mult mai mult, iar butoanele fiind așezate pe laterale. Urmărește clipul de mai jos în care este prezentat noul model ZenBook Flip UX360UA și află caracteristicile sale.

Prezentare: ASUS ZenBook Flip UX360UA

ASUS ZenBook Flip UX360UA este deja disponibil în magazinele din România la prețuri ce pornesc de la 4200 de lei (TVA inclus). Află mai multe detalii despre laptopul convertibil ASUS ZenBook Flip UX360UA, accesând pagina: https://www.asus.com/us/Notebooks/ASUS-ZenBook-Flip-UX360UA