HomeStiriCele mai bune jocuri ale anului 2016
Dark Souls III

Cele mai bune jocuri ale anului 2016

Anul 2016 a fost un an bun pentru evoluția hardware-ului de gaming și a jocurilor video. Noile titluri au o grafică mai bună ca niciodată, motoare fizice perfecționate și detaliile la care nimeni nu se gândea în urmă cu 10 ani.

Overwatch

Overwatch

Overwatch

Blizzard Entertainment, producătorul apreciatei serii Starcraft, a încercat o nouă abordare a genului FPS (first-person shooter). Overwatch a intrat în scenă în mai 2016 și de atunci este nelipsit din sălile de jocuri. Jocul rulează fluid pe noile plăci video, are o grafică excelentă și o combinație reușită de elemente futuriste.

Titanfall 2

Titanfall 2

Titanfall 2

Titanfall 2 este un joc de tip FPS (first-person shooter) dezvoltat de Respawn Entertainment și publicat de Electronic Arts. Includerea campaniei single player a încurajat și mai mult pasionații de jocuri să cumpere acest titlu. Titanfall 2 arată uimitor, iar reliefarea elementelor metalice fac deliciul jocului. Pentru a rula acest joc aveți nevoie de o placă video ROG Strix GTX 1060 sau RX 480 (sau un model superior).

Inside

Inside

Inside

Inside oferă o experiență complet diferită de atmosfera cu care ne-au obișnuit jocurile din ultima perioadă. Universul este creionat în culori sumbre, închise, în timp ce sunetele din joc te pot speria de-a dreptul. Pentru a juca Inside nu e necesară o placă video extrem de performantă, așa cum e necesar în cazul altor jocuri.

Sid Meier’s Civilization VI

Sid Meier's Civilization VI

Sid Meier’s Civilization VI

Cei care preferă jocurile de dezvoltare, cu elemente economice, vor fi încântați de Sid Meier’s Civilization VI. Jocul se mulează bine pe teren, personajele sunt desenate într-un stil încântător, iar detaliile sunt surprinzătoare. Randarea unei lumi atât de complexe necesită o placă video ROG Strix GTX 1060/70 sau o versiune mai puternică.

Dark Souls III

Dark Souls III

Dark Souls III

Dark Souls III este un joc de acțiune dezvoltat de FromSoftware și publicat de Bandai Namco Entertainment. Lumea Dark Souls III este nemiloasă, sumbră, imersivă și extrem de atrăgătoare. Jocul și-a câștigat reputația bine-meritată datorită brutalității acțiunii, reliefată așa cum se cuvine de plăcile video ROG Strix.