HomeStiriCe spun experții despre fotografierea cu ZenFone 3?
ZenHOW: Cum să faci un video time-lapse macro cu ZenFone 3 Max

Ce spun experții despre fotografierea cu ZenFone 3?

ASUS ZenFone 3 este un telefon echilibrat, cu finisaje premium și posibilități extinse de fotografiere.
Modelul este construit în spatele unui ecran Super IPS+, cu diagonala de 5.2” sau 5.5”, rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli) și luminozitate de până la 600cd/mp. Cu o ramă îngustă, ZenFone 3 oferă un raport ecran-carcasă de 77,3%, pentru o arie cât mai mare de afișare.

ASUS Zenfone 3

ASUS Zenfone 3

Chipsetul Qualcomm Snapdragon 625, cu opt nuclee de procesare, este construit pe baza unei tehnologii de fotolitografiere pe 14 nanometrii, fapt care oferă o eficiență energetică ridicată.

Ce spun experții despre fotografierea cu ZenFone 3?

ZenFone 3 este echipat cu o cameră foto de 16MP cu senzor de imagine Sony IMX298, stabilizare optică a imaginii (OIS) pe 4 axe și stabilizare electronică a imaginii (EIS) pe 3 axe pentru filmările video 4K. Autofocalizarea TriTech este foarte rapidă, generând o imagine clară în numai 0.03 secunde. Modurile de fotografiere și filmare, care însoțesc camera oferă posibilități nemaiîntâlnite pentru artiștii digitali și utilizatorii care doresc să experimenteze.

Zenfone 3 este un expert al fotografiei, cu posibilități extraordinare de compunere și creație. Rezultatele sunt de-a dreptul surprinzătoare, atunci când telefonul intră pe mâinile experților.

Ce spun experții despre ZenFone 3?