HomeStiriAcoperă fiecare colț al casei cu routerele Wi-Fi de la ASUS!
ASUS BRT-AC828

Acoperă fiecare colț al casei cu routerele Wi-Fi de la ASUS!

Rețeaua Wi-Fi nu e suficient de puternică pentru a acoperi toată curtea? Există zone unde semnalul e prea slab pentru a urmări un clip online? Atunci e timpul să treci la un router ASUS din clasa superioară.

Acest upgrade va permite rularea fără probleme a jocurilor online, urmărirea transmisiilor video la rezoluție FullHD sau 4K și va oferi un grad înalt de securitate.

ASUS RT-AC5300

ASUS RT-AC5300

Routerul ASUS RT-AC5300 este un router tri-band wireless de înaltă performanță, cu tehnologie Broadcom NitroQAM ce oferă, în mod combinat, cele mai mari viteze Wi-Fi din lume cu valori ce ajung la 5334Mbit/s. Urmărirea transmisiunilor video la rezoluția 4K nu va mai fi o problemă, chiar dacă sunteți în curte și tundeți gazonul.

ASUS – Urmărind meciul!

Unele modele se pretează atât acasă cât și la birou, integrând funcții specifice routerelor corporate. Spre exemplu, BRT-AC828 dispune de două porturi Gigabit WAN ce oferă până la doi 2Gbps bandă agregată, cu posibilitatea de comutare automată pe conexiunea funcțională în caz de întrerupere accidentală. Chiar și în cartierele aglomerate, designul cu patru antene externe transmițătoare și patru receptoare (4×4) MIMO și reglajele fine ale puterii de emisie asigură optimizarea recepție pentru cea mai bună performanță posibilă.

ASUS BRT-AC828

ASUS BRT-AC828

Suportând până la 250 de conexiuni Wi-Fi în mod simultan, BRT-AC828 se poate descurca în cele mai dificile situații, în timp ce tehnologia revoluționară MU-MIMO permite ca dispozitivele compatibile să lucreze la viteză maximă.

Aflați mai multe despre routerele ASUS accesând pagina: https://www.asus.com/ro/Networking/Wireless-Routers-Products/