HomeProduseLaptopuriUn laptop pentru profesioniști: ASUSPRO P2530U (video)
ASUSPRO P2530U

Un laptop pentru profesioniști: ASUSPRO P2530U (video)

Laptopurile ASUS pentru zona de business au o tradiție îndelungată, modelele sub această marcă oferind un grad înalt de fiabilitate și eficientă.
Fiind un laptop de business, era de așteptat ca ASUSPRO P2530U să ofere toate acele funcții practice apreciate de oamenii de afaceri, îmbrăcate într-o carcasă robustă ce denotă un caracter sobru.

Textura carcasei are un aspect profesional, cu linii fine, iar ecranul este acoperit cu un strat rezistent la zgârieturi. Suprafața ecranului este mată și previne reflecțiile nedorite, reducând oboseala. Tastatura este gândită pentru confortul în utilizare, tastele fiind spațioase și precis aliniate.

Profesioniștii și oamenii de business vor aprecia tastatura numerică aflată la îndemână și răspunsul tactil, ce vine ca o confirmare suplimentară în timpul scrierii.
ASUSPRO P2530U pune accentul pe productivitate și eficiență. Acesta dispune de trei porturi USB 3.0 și unul USB 2.0. La acestea se adaugă un port LAN, o ieșire audio de 3.5mm, o ieșire HDMI pentru monitoarele și televizoarele din noile generații, precum și o ieșire VGA.

Aceasta din urmă este păstrată pentru a oferi un grad mai ridicat de compatibilitate, știut fiind faptul că proiectoarelor montate în sălile de conferință din hoteluri sunt de generație mai veche.

Cititorul de carduri SD, montat în partea frontală, se poate dovedi deosebit de util, mai ales dacă utilizatorul dorește să transfere pe laptop fotografii la rezoluție mare sau clipuri video filmate cu telefonul sau aparatul foto DSLR.

Bateria portabilului poate fi demontată de utilizator și poate fi înlocuită în câteva secunde, în acest fel, laptopul fiind mereu gata de lucru. Cei care doresc o autonomie mai îndelungată pot opta pentru bateriile de mare capacitate, ce pot fi achiziționate separat.

ASUSPRO P2530U: Prezentare video

ASUSPRO Business Center este o platformă pentru utilizatorii din companii ce include hardware, software și firmware securizat. Aceasta a fost creată special pentru afaceri și pune la un loc managementul infrastructurii IT și întreținerea acestora astfel încât utilizatorii să se concentreze pe activitatea principală.
În procesul de fabricație și pentru perioada de utilizare a produsului, ASUS a luat în calcul toate aspectele ce țin de protecția mediului, toate acestea fiind reunite sub denumirea Green ASUS.

Sunt acoperite patru direcții principale: design green, fabricație green, distribuție green și servicii green. ASUSPRO P2530U îndeplinește în totalitate standardele internaționale EPEAT, Energy Star și RoHS.