HomeProduseComponente PCUn avantaj de necontestat : placa de bază ROG MAXIMUS IX HERO Z270
ROG MAXIMUS IX HERO Z270

Un avantaj de necontestat : placa de bază ROG MAXIMUS IX HERO Z270

Placa de bază ROG MAXIMUS IX HERO Z270 oferă un avantaj de necontestat sistemelor de gaming, construite cu scopul de a atinge cele mai înalte performanțe. Placa integrează cel mai nou chipset Intel pentru plăcile de bază și tehnologiile dezvoltate de ASUS, care pun în valoare forța brută a acestuia.

Noua placa de bază cu chipset Intel Z270 are multiple funcții ce ajută utilizatorii în eforturile lor pentru un overclocking reușit. 5-Way Optimization reglează în mod dinamic aspectele esențiale ale sistemului, totul în timp real, incluzând noua funcție Stress Test Distribution, prin care se ajustează nivelul testelor de încărcare pentru procesor și memoriile RAM, pentru cea mai bună performanță în overclocking. Ultima generație Fan Xpert 4 monitorizează temperaturile acceleratorului grafic, pentru a oferi răcirea eficientă, atunci când placa video este solicitată în jocuri sau în aplicații grafice 3D.

ROG MAXIMUS IX HERO Z270

ROG MAXIMUS IX HERO Z270

Noua familie ROG furnizează cel mai bun sunet în jocuri grație codecului SupremeFX, cele mai ridicate performanțe în overclocking, plus multe alte opțiuni rafinate de design. ASUS Aura Sync este prima tehnologie din lume prin care plăcile de bază sincronizează iluminarea RGB a sistemului. Aceasta furnizează un joc de lumini distinctiv, disponibil pentru periferice și componentele compatibile, cu până la nouă efecte. Aura Sync și designul prietenos cu piesele tipărite 3D oferă un cadru uimitor pentru gaming.

MAXIMUS IX HERO Z270 nu este singura placă de bază ce poate fi aleasă de pasionații de gaming. Seriile de plăci de bază ROG includ: Maximus IX Extreme, Maximus IX Formula, Maximus IX Hero și două modele noi – Maximus IX Code și Maximus IX Apex, plus o nouă serie ROG Strix.

Prezentare ROG MAXIMUS IX HERO Z270

Aflați mai multe despre placa de bază ROG MAXIMUS IX HERO Z270, accesând micrositeul dedicat acestui model- ROG MAXIMUS IX HERO Z270