HomeProduseComponente PCPlaca de bază ASUS TUF Z270 MARK 1 consolidează sistemele de cursă lungă
ASUS TUF Z270 MARK 1

Placa de bază ASUS TUF Z270 MARK 1 consolidează sistemele de cursă lungă

Seria de plăci de bază ASUS TUF cu chipset Z270 este proiectată să ofere duritate necondiționată și fiabilitate 24/7.

TUF este intersecția ambiției pentru fiabilitate și a performanțelor extraordinare. Unele dintre cele mai respectate laboratoare de testare din lume au certificat componentele TUF pentru utilizarea militară. Compania ASUS este încrezătoare că fiecare placă de bază TUF îndeplinește standarde înalte de fiabilitate și rezistență și oferă o garanție de cinci ani.

Prezentare ASUS TUF Z270 MARK 1

Pentru prima dată, plăcile de bază TUF sunt construite pentru overclocking. Implementând un nou format DRAM, cea de-a treia generație ASUS T-Topology furnizează o nouă dinamică pentru memorii, utilizatorii având posibilitatea de a împinge frecvențele mai departe ca oricând – până la 3866MHz, dacă sunt utilizate toate sloturile. Pro Clock este generatorul de frecvențe de la ASUS ce împinge frecvența de bază până la 425MHz pentru procesoarele Intel din a șaptea generație, ducând performanța sistemelor TUF la un nou nivel.

Proiectate pentru overclocking

Plăcile integrează, de asemenea, Thermal Radar 2+ cu TurboV Processing Unit (TPU) pentru monitorizare și stabilirea precisă a tensiunilor de alimentare, totul cu un singur click. Inginerii ASUS TUF au echipat placa cu TUF ICe, un procesor dedicat ce monitorizează temperaturile de pe placa de bază și vitezele ventilatoarelor pentru o răcire precisă, indiferent dacă sunt utilizate setările manuale sau este folosită optimizarea cu un singur click prin Thermal Radar 2+ și TUF Detective 2.

Thermal Radar 2+ le permite utilizatorilor să controleze ventilatoarele aflate pe placa video și pe cele ale carcasei. Multiplii senzori aflați pe placă monitorizează temperaturile plăcii de bază și ale plăcii video în timpul jocurilor, pentru răcirea rapidă, în timp ce utilizatorii pot face ajustări manuale sau pot optimiza automat cu un singur click.

ASUS TUF Z270 MARK 1

ASUS TUF Z270 MARK 1

TUF Thermal Armor reprezintă o protecție solidă, futuristă, cu iluminare Aura RGB integrată, ce adaugă fiecărui sistem efecte surprinzătoare. Utilizatorii pot adauga un ventilator adițional pentru a sufla aerul peste modulul de reglare a tensiunilor, reducând temperatura zonei cu până la 18.9° C. Similar seriei Prime, TUF Z270 oferă un sunet 3D surround cu Realtek S1220A, Crystal Sound 3 și tehnologia DTS Headphone:X. Seriile TUF Z270 sunt concepute cu atenție pentru a lucra cu o gamă largă de acceleratoare video pentru stațiile de lucru.

Promisiunea ASUS pentru compatibilitate este susținută de o listă cuprinzătoare – Qualified Vendor List (QVL). Aceasta include mărci și produse de top, astfel încât utilizatorii să fie siguri de compatibilitatea acestora înainte de a face achiziția.