HomeProduseLaptopuriASUS oferă laptopul de gaming GL553VW
ROG GL553VW

ASUS oferă laptopul de gaming GL553VW

Republic of Gamers (ROG) oferă în magazinele din România modelul GL553VW, un laptop de gaming motorizat de cea de a șasea generație de procesoare Intel Core i7 și de plăcile video NVIDIA GeForce GTX 960M cu suport Microsoft DirectX 12, ce oferă performanțe superioare în jocuri și efecte vizuale incredibile. Laptopul cu ecran de 15.6 inci dispune de funcția Cooling Overboost, exclusivă ROG, pentru reglajul vitezei ventilatoarelor și de software-ul GameFirst III pentru optimizarea conexiunii la rețea, obținându-se un gameplay online cât mai fluid.

Performanțe superioare în jocuri

ROG GL553VW este conceput ca un laptop de înaltă performanță ce dispune de cea de a șasea generație de procesoare Intel Core i7 ‘Skylake’, quad-core și de grafica NVIDIA GeForce GTX 960M cu suport Microsoft DirectX 12 pentru redarea unor efecte vizuale foarte clare. Notebook-ul este configurat cu 32GB de memorie RAM DDR4 2133MHz și are preinstalat sistemul de operare Windows 10. ROG GL553VW beneficiază de SSD-uri PCIe Gen3 x4 de până la 512GB, Wi-Fi 802.11ac dual-band, USB Type-C (USB-C) și două porturi USB 3.0.

ROG GL553VW

ROG GL553VW

GL553VW integrează un panou Full HD de 15.6 inci, cu unghiuri largi de vizualizare de până la 178 de grade, asigurând o minimă alterarea a culorilor atunci când este privit din unghiuri extreme. Ecranul are un finisaj mat și elimină reflexiile nedorite.

Tastatură de gaming precisă

ROG GL553VW încorporează o tastatură special concepută pentru jocuri cu iluminare de fundal în roșu și taste cu o cursă de 2.5mm cu un răspuns tactil ideal. Tastele WASD sunt marcate diferit, bara de spațiu are suprafață mare, iar tastele direcționale sunt izolate pentru o identificare mai rapidă. Tehnologia anti-ghosting preia apăsarea simultană a până la 30 de taste, furnizând comenzi precise în timpul meciurile desfășurate la intensitate maximă.

Tehnologii și software exclusive ROG

Tehnologia Cooling Overboost, exclusivă ROG, permite ajustarea vitezei ventilatoarelor și dispune de un design termic inteligent, pentru o răcire eficientă, oferind modelului ROG GL553 stabilitatea necesară în sesiunile maraton de gaming.

ROG GameFirst III furnizează un gameplay fără latențe, prioritizând pachetele de date transmise de joc, prin alocarea unei benzi mai largi. Software-ul dispune de patru moduri prestabilite (Optimization, Gaming, Media Streaming, File Sharing), alături de modul manual ce oferă utilizatorului controlul total asupra rețelei.

Preț și disponibilitate

Laptopul de gaming ROG GL553VW este disponibil deja în România la prețuri ce pornesc de la 5199 lei, TVA inclusiv (pentru configurația cu Intel Core Skylake i7-6700HQ, ecran 15.6″ LED-backlit Anti-Glare FullHD, NVIDIA GeForce GTX 960M, hard disk de 1TB, SSD de 128GB și 16GB RAM).