HomeStiriCu mâinile pe ZenFone 3 Deluxe, ZenWatch 3 și Transformer 3 Pro
ASUS ZenWatch 3 (WI503Q)

Cu mâinile pe ZenFone 3 Deluxe, ZenWatch 3 și Transformer 3 Pro

Noile dispozitive mobile lansate de ASUS pe parcursul acestui an combină tehnologia de ultimă oră cu luxul și eleganța. Acest lucru se observă de la primul contact, carcsele fiind realizate de materiale inoxidabile, ce au calitatea de a-și păstra frumusețea un timp îndelungat.

ASUS ZenFone 3 Deluxe este din punct de vedere tehnic cel mai performant telefon al companiei. Designul simplu și elegant, realizat dintr-o singură bucată din aliaj de aluminiu, se îngustează către margini la numai 4,2 mm, ascunzând antena și slotul pentru carduri.

ASUS Zenfone 3 Deluxe

ASUS Zenfone 3 Deluxe

ASUS ZenFone 3 Deluxe dispune de un ecran Super AMOLED de 5.7”, cu rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli) și acoperire de peste 100% NTSC, pentru redarea unor culori bogate și vibrante. ZenFone 3 Deluxe integrează un procesor puternic Qualcomm Snapdragon 821, grafică Adreno 530, un modem X12 LTE și 6GB memorie RAM.

ASUS ZenFone 3 Deluxe

ASUS ZenFone 3 Deluxe

ASUS ZenWatch 3 este un ceas ce se potrivește la orice fel de ținută. Acesta dispune de senzori sofisticați pentru confortul de zi cu zi.

ZenWatch 3 vine cu un asistent personal ce urmărește o varietate de statistici, cum ar fi ritmul cardiac, numărul pașilor și nivelul de relaxare, ajutând utilizatorii să-și păstreze echilibrul și să atingă țintele propuse.

ASUS ZenWatch 3 (WI503Q)

ASUS ZenWatch 3 (WI503Q)

Cu mâinile pe ZenFone 3 Deluxe, ZenWatch 3 și Transformer 3 Pro