HomeStiriRepublic of Gamers continuă seria evenimentelor de gaming Join The Republic în Media Galaxy Park Lake București
Join The Republic în Media Galaxy Park Lake București

Republic of Gamers continuă seria evenimentelor de gaming Join The Republic în Media Galaxy Park Lake București

Republic of Gamers (ROG), principalul brand de hardware de gaming din România, organizează un nou maraton offline de jocuri video Join The Republic. În perioada 9-18 decembrie 2016, gamerii din capitală sunt așteptați în Media Galaxy Park Lake București să testeze cele mai tari sisteme ROG și să participe la turneele de CS:GO și Hearthstone.

Join The Republic în Media Galaxy Park Lake București

Join The Republic în Media Galaxy Park Lake București

Organizat împreună cu Media Galaxy, noul eveniment ROG dedicat fanilor sportului electronic promite adrenalină la maximum, premii ROG super atractive în cadrul competițiilor și multe alte surprize la tombolele din weekenduri. Cei mai buni jucători vor fi răsplătiți cu rucsacuri ROG Shuttle, mouși ROG Buzzard GX860 și baterii externe ASUS ZenPower. Regulamentele, formularele de înscriere și desfășurătoarele turneelor sunt disponibile pe pagina de Facebook Republic of Gamers România (https://www.facebook.com/asusrog.ro/), cât și pe paginile evenimentelor: https://www.facebook.com/events/1757107547945865/ și https://www.facebook.com/events/266050093797721/.

Republic of Gamers, cel mai amplu portofoliu de gaming din România

Republic of Gamers a dovedit că este un susținător important al comunității de gaming din România. În 2016, ROG a atins două recorduri privind evenimentele de eSPORTs: cel mai lung turneu de gaming offline Join the Republic@AFI Palace Cotroceni (30.09-16.10) și cel mai amplu turneu național acoperind 7 orașe mari (București, Iași, Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța și Reșița). Cea mai intensă activitate s-a desfășurat în capitală, în centre comerciale precum: AFI Palace Cotroceni, Plaza România, Promenada Mall.

Pe parcursul anului, peste 2179 de jucători s-au întrecut în competițiile ROG, jucând CS:GO, Overwatch, Hearthstone, Dota sau Rocket League. ASUS a acordat premii în valoare de peste 24.000 USD. Participanții la evenimentele Republic Of Gamers au jucat în total peste 63 de zile, adică mai mult de două luni calendaristice. S-au înregistrat peste 504 ore de concentrare maximă (sau 30.240 de minute de adrenalină) în competiții.

Join The Republic in AFI Palace Cotroceni

Join The Republic in AFI Palace Cotroceni

Evenimentele ROG au atras anul acesta peste 131.000 de participanți și s-au bucurat de un reach online de peste 5,2 milioane. În acest context, numărul cetățenilor Republic of Gamers în Social Media a depășit valoarea de 58.000.

ASUS va continua seria evenimentelor de gaming, noi orașe urmând să fie adăugate pe harta turneului național Join The Republic în 2017. Vor fi selectate cele mai bune echipe de CS:GO din țară în vederea unei competiții naționale marca ROG.

Totodată, Republic of Gamers și-a consolidat statutul de cel mai dorit brand de gaming din România și cel mai divers portofoliu de produse pentru sportul electronic. Vânzările ROG pe plan local s-au bucurat de o creștere substanțială. În 2016, ASUS a vândut peste 38500 de device-uri de gaming, cu peste 45% mai multe față de anul 2015 (26500 de unități). Trei din patru device-uri de gaming comercializate în România poartă emblema ASUS.

2017 va debuta cu disponibilitatea pe piață a celor mai noi laptopuri Republic of Gamers dotate cu noile plăci video din seria GeForce GTX 10 cu arhitectură NVIDIA Pascal.

Imagini de la eveniment: https://www.facebook.com/pg/asusrog.ro/photos/?tab=album&album_id=1791914084408973.