HomeStiriTot ce trebuie să știți despre ASUS ZenFone 3 Deluxe
ASUS Zenfone 3 Deluxe

Tot ce trebuie să știți despre ASUS ZenFone 3 Deluxe

Creșterile semnificative înregistrate de ASUS pe segmentul telefoanelor mobile au dus la o extindere naturală a gamei de produse, astăzi, existând sute de versiuni disponibile pentru utilizatorii din întreaga lume.

ASUS Zenfone 3 Deluxe

ASUS Zenfone 3 Deluxe

ASUS ZenFone 3 Deluxe este un model extrem de performant, îmbrăcat în sticlă și aluminiu. ZenFone 3 Deluxe oferă senzația plăcută a unui produs de lux și completează acest lucru cu performanțe foarte ridicate comparativ cu alte telefoane din această gamă. Spre exemplu, ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL) dispune de nu mai puțin de 6GB memorie RAM și 256GB memorie de stocare. Aceste cifre sunt cu adevărat impresionante pentru oricine apreciază puterea tehnologiei.

Chipsetul Qualcomm Snapdragon 821, cel mai performant chipset pentru telefoane existent în acest moment, încorporează grafica Adreno 506, imaginile generate pe ecranul Super AMOLED fiind intense și rapide.

Cei care doresc să obțină fotografii de o calitate impresionantă pot apela la camera Sony cu rezoluția de 23 megapixeli și la tehnologiile PixelMaster 3.0.

Aflați mai multe despre ASUS ZenFone 3 Deluxe în clipul de mai jos.

All you need to know about ZenFone 3 Deluxe | ASUS