HomeStiriCel mai amplu turneu offline de gaming din România continuă în AFI Palace
Join The Republic in AFI Palace Cotroceni

Cel mai amplu turneu offline de gaming din România continuă în AFI Palace

Sportul electronic a luat cu asalt mall-ul AFI Palace Cotroceni. La etajul 1, în zona din fața Cinema City, veți găsi până în data de 16 octombrie 2016 un stand ASUS cu adevărat impresionant.
Evenimentul Join The Republic găzduiește turnee de jocuri pe PC: CS:Go, Dota, Hearthstone, Rocket League și Overwatch, iar valoarea totală a premiilor depășește 4800 de dolari. Toate competițiile se derulează pe 12 calculatoare ROG G20, complet pregătite pentru gaming.

La Join The Republic sunt așteptați și iubitorii de Cosplay. Înscrierile se vor desfășura tot pe pagina de Facebook, defilarea personajelor din jocuri fiind programată pe data de 15 octombrie. Concursul de Cosplay este dotat cu premii ASUS în valoare de peste 2100 USD.

Pe pagina de Facebook Republic of Gamers – https://www.facebook.com/asusrog.ro sunt disponibile regulamentele și fotografii de la eveniment.

Galerie Foto Join The Republic

Tot în standul ASUS din AFI Palace Cotroceni sunt expuse și laptopurile de gaming ROG GX700 și ROG G752.

ROG GX700 este primul laptop din lume răcit cu lichid, performanțele sale fiind similare cu cele ale unui desktop de gaming. Procesorul Intel Core i7-6820HK cu suport pentru overclocking poate funcționa la frecvența de 4GHz grație răcirii cu lichid, BIOS-ului avansat și a multiplicatorului deblocat. Placa video NVIDIA GeForce GTX980 poate fi supratactată la rândul ei, GX700 fiind, de asemenea, primul laptop din lume care poate rula jocuri 4K.

Join The Republic  in  AFI Palace Cotroceni

Join The Republic in AFI Palace Cotroceni