HomeStiriASUS participă la Business Days 2016
ASUS ZenBook 3 UX390

ASUS participă la Business Days 2016

ASUS expune la Business Days 2016 cele mai noi modele din seria Zenbook. Târgul de afaceri Business Days 2016 se desfășoară în perioada 19-20 octombrie 2016 în incinta World Trade Center din București. Business Days este o platformă de networking dedicată antreprenorilor și managerilor din România al cărei scop este acela de a crea o cultură antreprenorială sanatoasă și durabilă în România.

ASUS Zenbook UX360 – Libertate la 360°

ASUS Zenbook UX360 este un produs versatil ce poate fi folosit atât ca un laptop normal, cât și ca o tabletă de mari dimensiuni. Acesta are dispune de o balama dublă, ce permite rotirea ecranului la 360°, precum și de o serie de facilități noi cum ar fi senzorul pentru dezactivarea tastaturii și posibilitatea de rotire automată a imaginii.

ASUS ZenBook Flip UX360UA

ASUS ZenBook Flip UX360UA

Zenbook 3 – cel mai subțire portabil ASUS

Portabiul Zenbook 3 UX390 a fost principala atracție a târgului, fiind testat atât de oamenii de afaceri cât și de tinerii profesioniști prezenți la conferințele desfășurate în cele două zile ale evenimentului. Aceștia au apreciat hardware-ul de ultimă generație, pe care îl oferă ASUS, dar și construcția ușoară și subțire din aliaj de aluminiu.

ASUS ZenBook 3 UX390

ASUS ZenBook 3 UX390

Zenbook 3 a fost reconceput în totalitate, având o carcasă ultra-subțire de numai 11.9 mm și o greutate de 910 grame. Având un design format dintr-un singur corp, ZenBook 3 este fabricat din aliaj de aluminiu, similar celui din industria aviatică, cu finisaje specifice seriei ZenBook.

ZenBook 3 – laureat Good Design Awards 2016

Japan Institute of Design Promotion (JDP) a premiat laptopul Zenbook 3 cu distincția Good Design Awards. Compania japoneză a împlinit 59 de ani și este unul dintre cei patru organizatori recunoscuți de International Design Alliance.

Zenbook 3 este disponibil în trei culori – albastru regal, gri quarț și aur roșu, iar finisajele sunt obținute în urma unui proces de anodizare în doi pași, pentru a crea un efect uimitor. Zenbook 3 este disponibil în România la prețul de 8029 lei (TVA inclus).

Galerie foto Business Days 2016