HomeStiriUn sunet mai bun pentru VivoBook Max
ASUS VivoBook X541

Un sunet mai bun pentru VivoBook Max

Sistemele de sunet prezente pe laptopuri, în general, nu au fost gândite pentru a oferi calitate. În trecut se dorea simpla prezență a unui difuzor pentru a reda vocea la un nivel acceptabil. Miniaturizarea difuzoarelor, a convertorului digital-analogic și a amplificării urmăreau aspecte precum spațiul și consumul redus de energie.

ASUS VivoBook X541

ASUS VivoBook X541

Astăzi, laptopul este un companion prin intermediul căruia sunt accesate o mulțime de clipuri prezente pe rețelele sociale, Youtube sau pe siteuri similare. Calitatea sunetului este esențială pentru a completa imaginile la rezoluție FullHD sau chiar 4K.

În zona notebookurilor cu preț accesibil celor mai mulți dintre noi, ASUS oferă o serie de modele remarcabile din acest punct de vedere. Laptopurile VivoBook X441 și X541 sunt concepute atât pentru divertisment cât și pentru productivitate. Acestea sunt echipate cu difuzoare de 3W, puse în valoare de ASUS SonicMaster, montate în incinte de 24cc pentru un sunet cu adevărat puternic.

Laptopurile VivoBook Max merg pe aceași soluție tehnică cu difuzoare de 3W și incinte acustice mari. Mai mult acestea oferă procesoare Intel din generația a șasea și până la 16GB de memorie RAM. Modelele VivoBook X441 și X541 sunt disponibile în nuanțe de argintiu, maro, roșu, alb și albastru turcoaz.

Un sunet mai bun pentru VivoBook

Seria VivoBook nu poate fi trecută cu vederea. Noile modele, asezonate cu cele mai noi tehnologii sunt disponibile în țara noastră la prețuri ce pornesc de la 1999 lei (TVA inclusiv).

ASUS VivoBook X541

ASUS VivoBook X541