HomeStiriROG Strix GL502 rămâne principala armă a gamerului nomad

ROG Strix GL502 rămâne principala armă a gamerului nomad

ROG Strix GL502 este un portabil de gaming incredibil de puternic, având totodată un design compact. Cu o grosime de numai 23.5mm și o greutate de 2.2kg, ROG Strix GL502 intră cu ușurință într-un rucsac pentru a putea rula jocurile high-end în orice deplasare.

ROG Strix GL502

ROG Strix GL502

Laptopul de gaming ROG Strix GL502 dispune de un ecran IPS cu diagonala de 15.6 inci și rezoluții de până la 4K UHD, pentru detalii grafice incredibile, culori precise și un unghi larg de vizualizare.

Plăcile grafice NVIDIA GeForce GTX 980M cu 8GB de memorie GDDR5 VRAM și suport complet pentru Microsoft DirectX 12, asigură utilizatorii că cele mai noi și intensive jocuri vor rula fluid, chiar și la setările cele mai înalte.

Tehnologia NVIDIA G-SYNC sincronizează rata de refresh a ecranului cu cea a plăcii grafice, reducând latențele și rupturile dintre cadre, fără afectarea performanțelor sistemului. Toate aceste tehnologii conlucrează pentru a oferi gamerilor cele mai avansate efecte vizuale și cea mai plăcută experiență posibilă.

Procesoare Intel Core i7 quad-core

Motorizat de cea mai nouă generație de procesoare Intel Core i7 quad-core și până la 32GB de memorie RAM DDR4 la 2133MHz, ROG Strix GL502 oferă performanțe uimitoare în jocurile recente. Spațiul de stocare este obținut prin instalarea a unui SSD M.2 NVM Express de 512GB ce se alătură unui hard disk ce poate avea până la 2TB, oferind o zonă de confort pentru colecțiile de jocuri, astfel încât gamerii să petreacă mai mult timp în mijlocul acțiunii.

Un sistem de răcire exclusiv, cu heat pipe-uri din cupru și două ventilatoare răcește procesorul și placa video în mod independent, maximizând eficiența răcirii și stabilitatea notebook-ului în cele mai lungi și intense sesiuni de gaming.

Prezentare ROG Strix GL502