HomeStiriReclamă filmată integral cu Zenfone Zoom
ASUS Zenfone Zoom

Reclamă filmată integral cu Zenfone Zoom

ASUS Zenfone Zoom este un telefon echipat cu o cameră foto cu zoom optic 3X. Capacitățile sale extraordinare au fost valorificate de o echipă de profesioniști ce au pus în valoare multitudinea de reglaje oferite de meniul camerei. Imaginile surprinse în clipul de mai jos sunt surprinse de telefonul Zenfone Zoom cu ajutorul unor echipamente suplimentare.

Reclamă filmată integral cu Zenfone Zoom

Sistemul optic cu 10 elemente a fost creat de experții japonezi de la Hoya. Sticla, lentilele sintetice și cele prismatice sunt configurate meticulos într-un aranjament cu două prisme, de tip periscop, pentru a maximiza cantitatea de lumină și pentru a captura fotografii la cea mai bună calitate posibilă.

Cameră foto ASUS ZenFone Zoom

Cameră foto ASUS ZenFone Zoom

Sistemul optic este cuplat cu un senzor de imagine Panasonic SmartFSI, ZenFone Zoom capturând mai multă lumină și mai multă culoare, dezvăluind detalii atât în lumină naturală, cât și în condiții de iluminare redusă. Designul modelului ZenFone Zoom este inspirat de camerele foto DSLR, având butoane dedicate pentru declanșator și înregistrare.

ASUS Zenfone Zoom

ASUS Zenfone Zoom