HomeStiriPersonalizare cu modele imprimate 3D pentru plăci de bază ASUS

Personalizare cu modele imprimate 3D pentru plăci de bază ASUS

Personalizarea plăcilor de bază este dusă la un cu totul alt nivel de către echipa Republic of Gamers. ASUS a luat inițiativa și a creat cu ajutorul comunității ROG o serie de modele ce pot fi create cu ajutorul unei imprimante 3D.

ByDCaJf

Panourile de protecție, canalele de ventilație sau suporții pentru ventilatoare pot fi fabricați acasă. ASUS pune la dispoziția celor interesați fișierele FDM (Fused Deposition Modeling) pentru imprimante 3D, ce pot fi descărcate pe calculatorul personal și stocate. Fișierul FDM poate fi transmis către imprimanta 3D, la fel cum ați printa un fișier text, iar imprimanta va demara construcția strat cu strat a obiectului.

Printare 3D pentru ROG – Tehnologie FDM

Primele modele de plăci de bază ce au panouri ușor de scos sunt ROG Strix X99 Gaming și ROG Rampage V Edition 10. Panourile pot fi îndepărtate și înlocuite cu cele pe care tocmai le-ați printat. Pe acestea pot fi folosite însemne particulare, numele vostru, al eroilor preferați sau orice altceva. Mai mult, cei care se pricep la editarea unor obiecte 3D pot partaja fișierele proprii pe forumul comunității ROG.

GLpiZwe

În clipul de mai jos puteți vedea cum au fost imprimate modele 3D ASUS cu ajutorul tehnologiei SLA.

Printare 3D pentru ROG – Tehnologie SLA

sSoKGSg

xNsDT96