HomeStiriTelefonul perfect conform lui Mac Lethal
ASUS ZenFone Max

Telefonul perfect conform lui Mac Lethal

Telefonul perfect e o chestiune care frământă inginerii din marile companii, mai ales că utilizatorii au devenit tot mai pretențioși. Rapperul american Mac Lethal este unul dintre acei utilizatori pretențioși care dau fiori oricărui inginer de la departamentul de cercetare.

Din păcate pentru el, o bună parte dintre cerințele din clipul de mai jos nu vor fi satisfăcute în viitorul apropiat, ASUS oferindu-i doar un telefon inteligent, cu o baterie puternică, ce are o autonomie în regim de așteptare de până la 38 de zile.

Mac Lethal este recunoscut drept cel mai rapid raper american, textele sale fiind legate de aspectele de zi cu zi ale vieții și mai puțin de viața din cartierele mărginașe ale metropolelor din America de Nord.

Telefonul perfect conform lui Mac Lethal

Aflați mai multe informații despre ASUS ZenFone Max și bateria sa de 5000mAh ce poate rezista până la 38 de zile după o singură încărcare, accesând: asus.com/lifestyle/zenfone

ASUS ZenFone Max

ASUS ZenFone Max

Zenfone Max se poate transforma într-o baterie portabilă, reîncărcând la nevoie alte dispozitive mobile. În regim de convorbire 3G, bateria de 5000mAh rezistă cu succes timp de 37.63 ore.

ZenFone Max este dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 410 și 2GB RAM, asigurând puterea necesară pentru aplicațiile zilnice. Pe lângă acesta, modemul LTE Cat4 atinge viteze de download de până la 150Mbit/s.