HomeStiriLaptopul ROG G752 a fost declarat cel mai bun laptop de gaming!
Gala Connect ASUS ‪‎ROG‬ G75

Laptopul ROG G752 a fost declarat cel mai bun laptop de gaming!

Laptopul ROG G752 a fost declarat cel mai bun laptop de gaming în cadrul Galei Connect Romania! Cunoscuta revistă IT a împlinit 15 ani de existență, timp în care a informat publicul despre cele mai noi și mai performante produse ale industriei electronice.

Gala Connect ASUS ‪‎ROG‬ G75

Gala Connect ASUS ‪‎ROG‬ G75

Laptopul de gaming ROG G752 este probabil cel mai puternic laptop de gaming pe care îl puteți achiziționa la ora actuală din România. Jurnaliștii revistei Connect au fost impresionați de arhitectura portabilului și de performanțele oferite de acestea.

ROG G752 dispune de procesoare Intel din generația a șasea, ecrane 4K și până la 64GB de memorie RAM. Grafica dedicată NVIDIA GTX 980 este completată de tehnologia G-Sync.

ROG G752

ROG G752

ROG G752 beneficiază de module de răcire dedicate pentru procesor și GPU, permițând astfel o răcire eficientă a componentelor. Aerul cald generat de componentele interne este eliminat prin grilele amplasate în partea din spate, departe de utilizator, oferind sesiuni de gaming cât mai confortabile.

ROG G752 a fost declarat cel mai bun laptop de gaming

Laptopul utilizează cea mai nouă tehnologie de stocare SSD NVM Express (NVMe) pentru a oferi viteze de citire/scriere foarte ridicate. Comparativ cu tehnologia anterioară (Advanced Host Controller Interface – AHCI), NVMe nu doar maximizează vitezele de citire și scriere secvențiale, dar minimalizează în același timp latențele la citirea și scrierea aleatorie.

ROG G752

ROG G752