HomeStiriCumpără un ROG GX700 și primești garantat o excursie în Europa!

Cumpără un ROG GX700 și primești garantat o excursie în Europa!

Pentru fiecare notebook ROG GX700 cumpărat, ASUS te răsplătește cu o excursie pentru două persoane în Europa (2 nopți de cazare în cameră dublă la un hotel de 4 stele).

Promoția se va desfășura în perioada 20 mai – 30 iunie 2016 și va fi valabilă în mod garantat pentru fiecare laptop ROG GX700VO-GC009T pe care l-ați achiziționat pe teritoriul României. Vezi regulamentul campaniei.

pasaport aprob-01

În perioada 19-27 mai, vizitatorii Mall Baneasa și Mall Promenada se vor putea întâlni cu echipele ASUS care vor împărți un pașaport virtual și vor oferi date suplimentare despre această campanie. Informații puteți găsi și în aplicația de pe Facebook.

pasaport aprob-04

ROG GX700 este primul notebook din lume răcit cu lichid. Prin intermediul unui modul exclusiv denumit Hydro Overclocking System, GX700 reușește să mențină procesorul și placa grafică la temperaturi, astfel încât, utilizatorul să se poată bucura de frecvențe ridicate de lucru, inaccesibile unui laptop obișnuit.

ROG GX700 este motorizat de cea de-a șasea generație de procesoare Intel mobile K-SKU (‘Skylake’) și de grafica NVIDIA GeForce GTX 980, oferindu-le utilizatorilor putere similară cu a unui desktop atunci când sunt acasă și performanțe ultra-rapide când sunt în mișcare. GX700 este primul laptop de jocuri din lume cu grafică reală 4K UHD, ce dispune de NVIDIA G-SYNC pentru efecte vizuale fluide.

ROG GX700

ROG GX700