HomeStiriCel mai puternic laptop de gaming din lume este expus în Baneasa Shopping City
ROG GX700

Cel mai puternic laptop de gaming din lume este expus în Baneasa Shopping City

Cel mai puternic laptop de gaming din lume, ROG GX700, este expus în Baneasa Shopping City. Fanii tehnologiei pot intra în contact cu cel mai avansat sistem portabil și pot experimenta jocurile cu rezoluție 4K.

Fiecare client care achiziționează un laptop ROG GX700 va fi premiat garantat cu o excursie pentru două persoane în Europa (2 nopți de cazare în cameră dublă, la un hotel de 4 stele din Paris, Roma sau Barcelona).

Promoția ASUS se va desfășura în perioada 20 mai – 30 iunie 2016 și va fi valabilă în mod garantat pentru fiecare laptop ROG GX700VO-GC009T pe care l-ați achiziționat pe teritoriul României. Vezi regulamentul campaniei.

pasaport aprob-01

Echipele ASUS România vă așteaptă în perioada 19-27 mai, în magazinele Baneasa Shopping City și Mall Promenada pentru a vă oferi mai multe detalii despre acest produs și despre promoțiile ce-l însoțesc.

Laptopurile cu ecrane 4K, obișnuite, pot reda numai conținut video 4K UHD, dar nu pot rula jocuri la rezoluție 4K. ROG GX700 este primul laptop de gaming de 17 inci din lume care oferă un mediu de joc 4K UHD real.

ROG GX700

ROG GX700