HomeStiriASUS a participat la Tech4kids
Tech4kids

ASUS a participat la Tech4kids

ASUS a participat la Tech4kids, eveniment dedicat copiilor preșcolari, ce s-a desfășurat în perioada 14-15 mai 2016, la Hotel Caro Golf din București.

Educația este principala preocupare a părinților care înțeleg că viitorul copilului se construiește de la cea mai fragedă vârstă. Sistemul de educație din România este completat de activități extracurriculare, încercându-se direcționarea copilului către un domeniu sau altul, în funcție de convingerile părinților.

Tech4kids

Tech4kids

Activitățile de învățare presupun un efort pe care copilul s-ar putea să-l respingă dacă aceste activități nu sunt îmbinate cu distracția, jocul și relaxarea.

ASUS este de părere că tehnologia poate fi distractivă și poate contribui la educația copilului într-un mod pe care nici adulții nu-l percep întotdeauna. Laptopul, tableta sau telefonul inteligent pot deveni instrumente cu ajutorul cărora copilul află informații specifice vârstei lui.

Jocurile educative, jocurile matematice și cele de logică modelează creierul copilului, pregătindu-l pentru momentul în care va fi capabil să-și caute singur informațiile pe internet și să le analizeze.

Tech4kids

Tech4kids

ASUS Zenbook UX305

Zenbook UX305 este un notebook elegant, cu un profil subțire, conceput pentru persoanele cu un stil de viață dinamic. Zenbook UX305 completează orice ținută, fiind un portabil cu linii fluide, rafinat și puternic în același timp. Indiferent dacă sunteți în aeroport, la restaurant sau la o întâlnire de afaceri, Zenbook UX305 este un companion plăcut ce vă permite accesarea rapidă a informațiilor. În spatele carcasei de aluminiu se află un procesor Intel, unități de stocare SSD și până la 8GB de memorie RAM.

Zenbook UX305 rulează cel mai performant sistem de operare Windows 10 de la Microsoft, oferind o poartă de acces către aplicațiile de tip office.

Tech4kids

Tech4kids

Pentru un părinte smart, Zenbook UX305 nu este doar instrumentul de lucru folosit atunci când nu se află la birou. Acesta se poate transforma într-o platformă pentru jocuri educative, cu ajutorul căreia cei mici pot învăța mai ușor. Copiii sunt atrași de tehnologie, iar jocurile educative le permit acestora să intre în contact cu literele și cifrele cu mult înainte de începerea școlii.

ASUS Zenbook UX305 cântărește doar 1.2kg și are o grosime de numai 1.23cm, strecurându-se cu ușurință în geantă. Portabilul poate fi achiziționat din magazinele de profil din țara noastră.

La standul ASUS, părinții și copiii au primit baloane și materiale promoționale și au putut face poze cu mascota Zenny. De asemenea, au fost expuse mai multe modele de laptopuri cum ar fi: ROG GL552, ASUS ZenBook Flip UX360CA și VivoBook Flip TP301. Toate aceste portabile rulează din primul moment sistemul de operare Microsoft Windows 10.