HomeStiriCum evaluezi securitatea unui router ASUS?!
ASUS RT-AC5300

Cum evaluezi securitatea unui router ASUS?!

Routerele ASUS apelează una dintre cele mai mari companii din domeniul securității IT. Serviciile de securitate Trend Micro sunt disponibile direct pe routerele ASUS, utilizatorii având la îndemână o serie de instrumente prin care pot evalua securitatea rețelei.

Digitalcitizen.ro a publicat un articol în care ne arată modul în care putem verifica nivelul de securitate al unui router ASUS.

ASUS AiProtection este un modul de securitate unic routerelor wireless ASUS, dezvoltat împreună cu compania de securitate Trend Micro. Prin intermediul său, utilizatorii pot beneficia de un nivel de securitate al rețelei mult mai ridicat decât atunci când folosesc routerele create de alți producători. Pot audita securitatea rețelei lor, pot bloca saituri malițioase în întreaga rețea, pot configura cel mai avansat sistem de control parental pentru routere wireless și multe altele.

De menționat că routerele ASUS cu AiProtection se conectează la serverele Trend Micro de unde iau datele necesare. Află mai multe lucruri despre securitatea routerelor ASUS accesând articolul: digitalcitizen.ro/cum-evaluez-securitatea-retelei-mele-folosind-asus-aiprotection

ASUS RT-AC5300

ASUS RT-AC5300