HomeStiriNoile calculatoare VivoMini: performanță în carcase cu volum redus
ASUS VivoMini VC65

Noile calculatoare VivoMini: performanță în carcase cu volum redus

Calculatoarele cu dimensiuni reduse și eficiență energetică înaltă oferă acum un nivel de performanță suficient de ridicat pentru sarcinile zilnice de la birou sau de acasă. Utilizatorii pot naviga pe internet, pot edita documente office, pot citi emailurile sau pot să vizualizeze fotografii.

VivoMini este noua denumire pentru PC-urile cu un volum sub 2 litri, aleasă odată cu extinderea liniei de desktopuri ASUS. Introducerea noii mărci oferă o identitate puternică pentru aceste modele compacte.

Seria VivoMini VC65

Seria ASUS VivoMini VC65 numără cele mai mici desktopuri din lume, ce suportă până la patru dispozitive de stocare și funcționalități RAID, fiind ideale pentru a fi folosite ca NAS sau mini-servere. Designul modular al acestor PC-uri acceptă un total de patru unități de stocare, astfel încât pot fi configurate cu două unități suplimentare, o unitate optică, sau orice combinație dintre acestea.

 ASUS VivoMini VC65

ASUS VivoMini VC65

Motorizate de a șasea generație de procesoare Intel Core, PC-urile din seria VC65 pot aborda cu ușurință o paletă largă de sarcini. Seria VC65 economisește spațiul disponibil cu un adaptor de alimentare încorporat și poate fi plasat orizontal sau vertical, fiind o prezență discretă în orice configurație.

 ASUS VivoMini VC65

ASUS VivoMini VC65

VivoMini UN65H

ASUS VivoMini UN65H este un mini-PC conceput să ofere funcționalități complete acasă sau la birou, într-o formă ultra-compactă și elegantă, ce cântărește doar 700 de grame. Motorizat de a șasea generație de procesoare Intel Core, VivoMini UN65H oferă utilizatorilor o combinație remarcabilă de performanță și eficiență energetică incredibilă.

VivoMini UN65H este deținătorul unui premiu Good Design Award și dispune de margini rotunjite și finisaje metalice cu cercuri concentrice inspirate de filosofia Zen. VivoMini UN65H dispune de două sertare în care utilizatorul poate adăuga hard diskuri de 2.5 inci cu capacitatea de până la 1TB, unității SSD M.2 de 256GB sau o combinație dintre acestea două pentru mai multă flexibilitate.

ASUS VivoMini UN65H

ASUS VivoMini UN65H

Suportul nativ M.2 cu SSD-uri PCI Express permite transferul rapid de date cu viteze de până la 10Gbps. VivoMini UN65H vine și cu un modul Wi-Fi 802.11ac, o gamă largă de posibilități de conectare și specificații USB Battery Charging Specification 1.2 (BC 1.2) pentru porturile USB ce permit încărcarea de două ori mai rapidă a dispozitivelor mobile.

VivoMini VM65N

ASUS VivoMini VM65N este un mini-PC compact, motorizat de cea de-a șasea generație de procesoare Intel Core pentru îndeplinirea sarcinilor de lucru de acasă sau de la birou. VivoMini VM65N beneficiază de Vivo DualBay, un sistem unic de stocare ce acceptă până la două hard diskuri de 2.5 inci sau un singur hard disk de 3.5 inci, oferind mai multă flexibilitate.

ASUS VivoMini VM65N

ASUS VivoMini VM65N

Grafica discretă NVIDIA oferă efecte vizuale realiste la rezoluție 4K sau 2K, iar memoriile DDR4 furnizează performanțe mai bune în condițiile unui consum redus. Porturile USB 3.1 oferă viteze de transfer rapide de până la 10Gbps, iar modulul Wi-Fi Intel 802.11ac furnizează accesul rapid la rețea, fiind ideal pentru accesul de la distanță și rularea în timp real a conținutului multimedia. VivoMini VM65N încorporează difuzoare cu tehnologie audio ASUS SonicMaster pentru un sunet premium.

ASUS VivoMini VM65N

ASUS VivoMini VM65N