HomeStiriASUS Chromebit CS10 – un computer cât un stick

ASUS Chromebit CS10 – un computer cât un stick

Miniaturizarea componentelor electronice este impresionantă, iar ASUS profită din plin de acest lucru oferind produse cu adevărat interesante. Chromebit CS10 este un calculator gândit să completeze televizoarele cu port HDMI.

Chromebit CS10

Cu dimensiuni similare cu cele ale unui telefon mobil, ASUS Chromebit CS10 este cel mai mic dispozitiv ce poate transforma televizorul sau monitorul compatibil HDMI într-un desktop cu sistem de operare Chrome OS. Acesta are un design suplu, elegant, măsoară 12cm în lungime și este disponibil în culorile maro închis și portocaliu, potrivindu-se gusturilor variate. Chromebit CS10 poate funcționa, de asemenea, ca o soluție ușor de administrat, economică și scalabilă pentru chioșcuri de informare, afișaje electronice precum și pentru alte aplicații business.

Sub carcasa minusculă a stick-ului Chromebit CS10 se află un chipset Rockchip Quad-Core RK3288C și grafica ARM Mali-T624. Structura hardware a noului Chromebit CS10 este completată de 2GB de memorie RAM LPDDR3 la 1066MHz și de 16GB de memorie flash. Chromebit CS10 este câștigătorul premiilor Good Design Award 2015 și CES Innovation Award 2016.

Chromebit CS10-a