HomeStiriASUS a prezentat în Japonia noul ZenFone Zoom
Cameră foto ASUS ZenFone Zoom

ASUS a prezentat în Japonia noul ZenFone Zoom

Președintele ASUS, Jonney Shih, a prezentat în Japonia noul ZenFone Zoom. Modelul încorporează o cameră foto cu zoom optic, fiind un hibrid între un smartphone și o cameră foto de buzunar. Lentilele cu zoom optic 3X și distanță focală 28-84mm oferă utilizatorului posibilitatea de a încadra mai bine subiectul.

ASUS a prezentat în Japonia noul ZenFone Zoom

ASUS ZenFone Zoom are la bază un chipset Intel Atom Quad Core Z3580 la 2.3GHz, grafică PowerVR G6430 cu suport OpenGL 3.0 și 4GB de memorie RAM. Această configurație asigură performanțe la cel mai înalt nivel, telefonul fiind pregătit pentru viitor.

Ecranul IPS cu diagonala de 5.5 inci păstrează rezoluția Full HD 1920×1080/403 PPI, devenită standard pentru telefoanele inteligente. De altfel, diferențele între FullHD și QHD sunt greu de sesizat de ochiul uman în cazul ecranelor de dimensiuni reduse.

Revenind la camera foto a noului ZenFone Zoom. Aceasta este o minune a tehnologiei, grupul de lentile este înșirat pe verticala telefonului, iar direcția imagini prealuate prin intermediul lentilei exterioare este schimbată la 90 de grade cu ajutorul unei oglinzi.

Cameră foto ASUS ZenFone Zoom

Cameră foto ASUS ZenFone Zoom

Prezentare ASUS ZenFone Zoom

ASUS Zenfone Zoom

ASUS Zenfone Zoom