HomeStiriCompania ASUS România va fi prezentă la târgul de joburi

Compania ASUS România va fi prezentă la târgul de joburi

Compania ASUS România va participa în perioada 25-26 noiembrie 2015 la Târgul de joburi UB Career Expo – în cadrul evenimentului Zilele Carierei. Evenimentul este dedicat studenţilor de la toate facultățile Universității din Bucureşti. Cei care vor să facă parte din echipa ASUS România își pot depune CV-urile la standul companiei.

ASUS va premia în fiecare zi, prin tragere la sorți, cinci dintre candidații care au aplicat pentru un job. ASUS România a crescut de la an la an, tot mai mulți specialiști alăturându-se echipei formate la București.

În perioada 25-26 noiembrie 2015, ne găsești la Târgul de joburi UB Career Expo – în cadrul evenimentului Zilele…

Posted by ASUS Romania on Monday, November 23, 2015

ASUS, cel de-al treilea furnizor mondial de laptopuri consumer și producătorul celor mai vândute și mai premiate plăci de bază, este lider între companiile noii ere digitale. ASUS proiectează şi fabrică produse ce satisfac perfect cerinţele actuale privind experienţa digitală de acasă, lucrul de la birou şi activităţile utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de produse, care include plăci de bază, plăci video, monitoare, sisteme PC desktop, laptopuri, netbook-uri, tablete, servere, dispozitive multimedia, soluţii wireless, echipamente de reţea și telefoane mobile.

Urmărind inovaţia şi respectând promisiunea calităţii, ASUS a obţinut 4326 de distincţii în anul 2014 și este recunoscut pe plan global pentru revoluţionarea industriei computerelor personale prin Eee PC. Având peste 16000 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă R&D de elită formată din 5200 de ingineri, compania a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 14.5 miliarde USD în 2014.