HomeStiriTUF Sabertooth Z170 Mark 1 redefinește standardele plăcilor de bază

TUF Sabertooth Z170 Mark 1 redefinește standardele plăcilor de bază

SABERTOOTH-Z170-MARK-1

ASUS are o vastă experiență în construcția plăcilor de bază, primele modele ale companiei făcându-și apariția acum mai bine de 25 de ani. TUF Sabertooth Z170 Mark 1 ridică ștacheta în ceea ce privește construcția plăcilor de bază și impune cu totul alte standarde.

Construită cu ajutorul roboților industriali de mare precizie, placa TUF Sabertooth Z170 Mark 1 oferă un grad ridicat fiabilitate atât prin așezarea precisă a fiecărei piese cât și prin protecțiile suplimentare montate de ASUS.

Prezentare ASUS TUF Sabertooth Z170 Mark 1


ASUS TUF Sabertooth Z170 Mark 1 dispune de socketul 1151 și acceptă procesoare Intel Core i7/Core i5/Core i3/Pentium/Celeron din generația a șasea, construite cu ajutorul tehnologiei pe 14 nanometri.

Chipsetul Intel Z170 poate adresa până la 64GB de memorie RAM pe cele patru sloturi DIMM puse la dispoziția utilizatorului. TUF Sabertooth Z170 Mark 1 beneficiază de protecții suplimentare pentru sloturi și porturi, crescând durabilitatea plăcii de bază. Tehnologiile active ASUS protejează placa la supratensiune și la descărcările electrostatice produse în mod accidental.

Puteți afla mai multe de spre placa de bază TUF Sabertooth Z170 Mark 1 accesând siteul oficial.