HomeEvenimenteASUS a participat la Targul de IT & Gadget de la Maritimo Shopping Center

ASUS a participat la Targul de IT & Gadget de la Maritimo Shopping Center

Târgul de IT & Gadget 2015, desfășurat în perioada 3-4 octombrie la Maritimo Shopping Center din Constanța, a devenit o tradiție pentru orașul de la malul mării.
Anul acesta, târgul s-a bucurat de prezența unor companii puternice, cu un portofoliu generos de produse, dar și de un invitat special. George Buhnici, cunoscutul prezentator ProTV, a urcat pe scena de la Maritimo Shopping Center pentru a prezenta cele mai noi gadgeturi. George a ales de la standul ASUS noul telefon ZenFone 2 Selfie, un model ce beneficiază de o cameră frontală cu unghi larg și rezoluția de 13 megapixeli.

Pe lângă expoziția propriu-zisă, turneele de Dota 2 și HeartStone, organizate de ASUS, au avut premii motivante, pe care gamerii nu le-au putut refuza.


Să îi felicitam cu toții pe căștigătorii Turneelor de gaming Dota 2 și HeartStone, desfășurate la standul ASUS din Maritimo Shopping Center Constanța.

Posted by Republic of Gamers Romania on Monday, October 5, 2015

ASUS a expus noua gamă de ultrabookuri uri ZenBook UX305, ce rulează sistemul de operare Windows 10. Noile modele sunt construite într-o carcasă din aluminiu și cântăresc numai 1.2KG. ZenBook UX305 beneficiază de un ecran IPS anti-reflex, cu rezoluția de 3200×1800 pixeli și are o autonomie de lucru de până la 10 ore.

Au fost prezentate, de asemenea, noile telefoane ZenFone 2 Selfie și ZenFone 2 Laser, dotate cu camere foto PixelMaster. Modelele cu ecrane de 5 inci (ZE500KL) și 5.5 inci (ZE550KL), protejate cu cea mai nouă sticlă de protecție Corning Gorilla Glass 4 pentru durabilitate și protecție la zgâriere, dispun de procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon pe 64 biți și 2GB RAM pentru performanțe ridicate.

ASUS ZenFone Selfie

ASUS ZenFone Selfie