HomeStiriSurprinzător! Un calculator întreg ascuns într-un stick!
ASUS VivoStick PC

Surprinzător! Un calculator întreg ascuns într-un stick!

Calculatoarele devin tot mai mici și mai ieftine, regăsindu-se în orice dispozitiv ce are nevoie de un management electronic pentru a funcționa. Noul produs ASUS este un calculator complet, pentru acasă sau pentru la birou, ce se poate conecta pe un port HDMI.

ASUS VivoStick PC

ASUS VivoStick PC

ASUS VivoStick PC vestește apariția unui nou tip de computer. Acest stick remarcabil, cu Windows 10, este un PC modern, compact și ușor, ce are un capac stilat pentru protecția conectorului HDMI.

VivoStick PC este conceput pentru divertismentul de zi cu zi, transformând un televizor sau monitor cu HDMI într-un PC complet funcțional, permitând utilizatorilor să facă streaming și să-și partajeze conținutul oriunde, oricând.

ASUS VivoStick PC

ASUS VivoStick PC

Acesta poate fi controlat de la distanță cu ajutorul dispozitivelor mobile inteligente, utilizând o aplicație specială ASUS. Măsurând doar 137.9 x 34.0 x 14.9mm și cântărind numai 68 de grame, VivoStick PC poate fi utilizat pentru sarcinile zilnice, având conectivitate completă ce include Wi-Fi 802.11n, două porturi USB, o ieșire de sunet plus Bluetooth 4.0 pentru conectarea unui mouse și a unei tastaturi. VivoStick PC vine cu 2GB de memorie RAM pentru performanțe fluide.

Asus VivoStick PC Hands On