HomeStiriASUS Zen AiO Pro – performanța în detalii
ASUS Zen AiO Pro

ASUS Zen AiO Pro – performanța în detalii

ASUS Zen AiO Pro

ASUS Zen AiO Pro

Designul elegant afișat la exterior de produsele ASUS oferă indicii despre tehnologia existentă în interior. Desktopul All-In-One Zen AiO Pro beneficiază de cele mai bune plăci de bază ASUS și de procesoarele Intel Core i7 de ultimă generație.

Memoria RAM DDR4 și unitățile de stocare SSD M.2 PCIe Gen3 x4, împreună cu grafica NVIDIA GeForce GTX 960M oferă suficiente garanții utilizatorului că ASUS Zen AiO Pro va rămână un computer viabil mult timp de acum încolo.

ASUS Zen AiO Pro – Introducere

Noua familie de calculatoare all-in-one cu Windows 10 ce îmbină arta cu tehnologiile de ultimă oră. Imersiunea în universul virtual pare mult mai reală atunci când ecranul pe care sunt afișate imaginile are rezoluția 4K/UHD (3840 x 2160).

ASUS Zen AiO Pro

ASUS Zen AiO Pro

Panoul IPS dispune de o densitate de 185ppi și un unghi de vizualizare de 178 de grade, la care se adaugă 6 difuzoare cu sunet ASUS SonicMaster Premium cu o putere de 16W. Pe lista tehnologiilor de vârf mai sunt include interfața USB 3.1 Gen 2 Type-C, stocarea SSD PCIe 3.0 x4 M.2 și camera Intel RealSense cu autentificare biometrică.

Arta performanței în detalii uimitoare – Zen AiO Pro