HomeStiriASUS G11 – un desktop puternic pentru gamerii de ocazie
ASUS G11

ASUS G11 – un desktop puternic pentru gamerii de ocazie

Desktopul de gaming ASUS G11 este conceput pentru utilizatorii ce folosesc ocazional calculatorul pentru jocuri și nu vor să investească prea mulți bani într-un sistem foarte scump. Motorizat de a șasea generație de procesoare Intel Core, ASUS G11 răspunde rapid cerințelor utilizatorilor pretențioși, oferind tot ceea ce este necesar pentru programele rulate zi de zi.

ASUS G11

ASUS G11

Atunci când divertismentul este cap de afiș, G11 se bazează pe placile video NVIDIA, inclusiv pe GeForce GTX980 4GB, o placă video foarte performantă. Memoria RAM se poate întinde până la 32GB, în funcție de varianta aleasă de utilizator, programele de editare video sau foto simțindu-se în largul lor pe acest calculator.

La exterior, G11 este completat de lumini LED ce pot genera 8 milioane de culori. Zgomotul produs de unitate este ținut sub control cu ajutorul unui sistem de răcire extrem de performant.

Clipul de mai jos prezintă principalele caracteristici ale modelului.


Cei care doresc să afle mai multe informații despre modelul ASUS G11 o pot face accesând adresa: http://www.asus.com/Tower-PCs/G11CB/specifications