HomeStiriMuzica lui Skylar Grey
ASUS ZenBook UX303

Muzica lui Skylar Grey

Skylar Grey a început să cânte la vârsta de 6 ani și a progresat an de an, artista fiind de cinci ori nominalizată la premiile Grammy Award. Aflată în imediata apropiere a unui parc deosebit, Skylar Grey s-a lăsat influențată de natură și de șuieratul vântului, linia sa melodică având un stil fluid, cu sunete bine conturate.

Clipurile sale au structura unui film artistic, fiind compuse din scene ce creează emoție. În parteneriat cu producătorul Alex Da Kid (Dr. Dre, Eminem, Rihanna, Nicki Minaj) ea a contribuit la melodii precum “Love The Way You Lie” Eminem ft. Rihanna. Primul album solo al lui Skylar Grey, Don’t Look Down, a primit recenzii încurajatoare și a debutat pe locul 8 în Billboard Charts.

Skylar Grey folosește un ultraportabil ASUS ZenBook UX303 cu diagonala de 13.3 inci și procesor Intel Core i7. Greutatea redusă, liniile suple, displayul mat și autonomia mare sunt atuurile pe care Skylar le valorifică pentru a crea unele dintre cele mai apreciate melodii.

Skylar Grey și ASUS ZenBook UX303

ASUS Zenbook: Ai un vis? Pune-l în practică – Skylar Grey

ASUS Zenbook: Sfaturile lui Skylar Grey pentru artiști


Puteți afla mai multe despre proiectul ASUS în care s-au implicat patru fotografi din New York, accesând http://bit.ly/DreamCreate

ASUS ZenBook UX303

ASUS ZenBook UX303