HomeStiriMonitoarele ASUS Ultra-Low Blue Light au primit cele mai multe certificări TÜV Rheinland pentru emisia redusă de lumină albastră
ASUS MG279Q

Monitoarele ASUS Ultra-Low Blue Light au primit cele mai multe certificări TÜV Rheinland pentru emisia redusă de lumină albastră

ASUS a anunțat recent că 26 de monitoare au fost certificate de TÜV Rheinland pentru emisia redusă de lumină albastră. Monitoarele ASUS de ultimă generație beneficiază de patru reglaje pentru filtre, reducând emisia de lumină albastră cu până la 70%. În plus, 28 de monitoare ASUS au fost certificate de TÜV Rheinland pentru afișarea unei imagini fără pâlpâit.

Întreaga serie de monitoare Ultra-Low Blue Light este concepută să reducă emisia de lumină albastră și pâlpâirea ecranului pentru o experiență confortabilă de utilizare.

TÜV Rheinland este o organizație profesională, recunoscută la nivel mondial, pentru testarea monitoarelor. Compania a dezvoltat un standard specific (2PfG) pentru măsurarea acestor parametri.

ASUS a făcut un pas înainte cu monitoarele flicker-free, cu emisie redusă de lumină albastră. Dintre toate mărcile, ASUS a primit cele mai multe certificări TÜV pentru monitoare cu emisie redusă de lumină albastră și ecrane fără pâlpâit„, a declarat Derek Hsu, manager de proiect în cadrul TÜV Rheinland Taiwan.

ASUS a combinat criteriile tehnologiei de testare TÜV cu expertiza solidă în cercetare pentru a crea monitoare ce furnizează echilibrul optim între acuratețea culorilor și protecția ochilor. Acest lucru demonstrează în mod cert aspirațiile companiei pentru dezvoltarea unor produse benefice pentru utilizatori„.

26 de certificări TÜV Rheinland pentru emisia redusă de lumină albastră
Până la această dată, monitoarele ASUS au primit 26 de certificări TÜV Rheinland pentru emisia redusă de lumină albastră, fiind marca cu cele mai multe atestări pentru această tenologie.

Vezi lista monitoarelor ASUS cu Tehnologie de Reducere a Emisiilor de Lumină Albastră certificate de către TÜV Rheinland.

Monitoarele ASUS diminuează lumina albastră cu până la 70%, reducând nivelul de oboseală și durerile de cap sau de ochi. După numeroase teste, inginerii ASUS au determinat cantitatea de lumină albastră pentru diferite scenarii de utilizare. Cele mai noi monitoare au patru reglaje diferite pentru filtrul Blue Light.

asus-ultralow-blue-light

Noile monitoare dispun de patru setări diferite pentru filtrul de lumină albastră. Nivelul 1 este conceput pentru navigarea pe internet și reduce emisia de lumină albastră cu 20%, cu o minimă alterare a culorii. Nivelul 2 este recomandat pentru vizionare de clipuri video și fotografii, reducând emisia de lumină albastră cu până la 30%. Nivelurile 3 și 4 reduc emisia de lumină albastră cu 50%, respectiv 70%, pentru perioadele lungi de citit și de activitate în medii slab iluminate. Utilizatorii pot accesa aceste moduri cu ajutorul unui meniu intuitiv, afișat pe ecran.

28 de certificări TÜV Rheinland pentru eliminarea tremurului imaginii
Monitoarele ASUS au primit 28 de certificări TÜV Rheinland pentru eliminarea tremurului imaginii. Tehnologia ASUS de Eliminare a Tremurului Imaginii utilizează o soluție de Ajustare Dinamică Inteligentă a Sistemului de Iluminare (Smart Dynamic Backlight Adjustment) ce activează o frecvență foarte ridicată a ciclurilor de iluminare LED. Monitoarele cu Tehnologie ASUS de Eliminare a Tremurului Imaginii te protejează împotriva oboselii, iritației și stresării ochilor.

O gamă completă de monitoare cu emisie redusă de lumină albastră pentru lucrul de zi cu zi
Cea mai nou gamă de monitoare ASUS protejează utilizatorii de efectele nocive ale luminii albastre. Aceasta include seriile PG și MG pentru jocuri și seria Essential pentru activitățile de zi cu zi. ASUS va continua să dezvolte monitoare fiabile, de înaltă calitate pentru extinderea liniei Eye Care.

ASUS MG279Q

Monitorul ASUS MG279Q cu Ultra-Low Blue Light