HomeProduseMonitoareMonitoarele ASUS Ultra-Low Blue Light primesc mai multe certificări TÜV Rheinland
ASUS MG279Q

Monitoarele ASUS Ultra-Low Blue Light primesc mai multe certificări TÜV Rheinland

ASUS a anunțat zilele acestea că 26 dintre monitoarele sale au fost certificate de TÜV Rheinland pentru emisia redusă de lumină albastră. Monitoarele ASUS de ultimă generație beneficiază de patru reglaje pentru filtre, reducând emisia de lumină albastră cu până la 70%. În plus, 28 de monitoare ASUS au fost certificate de TÜV Rheinland pentru imaginea fără pâlpâit.

TÜV Rheinland este o organizație profesională, recunoscută la nivel mondial, pentru testarea monitoarelor. Compania a dezvoltat un standard specific (2PfG)pentru măsurarea acestor parametri.

ASUS a primit certificarea TÜV Rheinland pentru 26 de modele, mai mult decât orice alt producător. Monitoarele ASUS, cu emisie scăzută de lumină albastră, reduc nivelul de oboseală și durerile de cap sau de ochi, ce apar după o perioadă lungă petrecută în fața monitorului.

Vezi lista monitoarelor ASUS cu Tehnologie de Reducere a Emisiilor de Lumină Albastră certificate de către TÜV Rheinland.

ASUS MG279Q

Monitorul ASUS MG279Q cu Ultra-Low Blue Light

După numeroase teste, inginerii ASUS au determinat cantitatea de lumină albastră pentru diferite scenarii de utilizare. Cele mai noi monitoare au patru reglaje diferite pentru filtrul Blue Light.

Nivelul 1 este conceput pentru navigarea pe internet și reduce cantitatea de lumină albastră cu 20%. Nivelul 2 este gândit pentru vizionarea fotografiilor și a clipurilor video, reducând cantitatea de lumină albastră cu până la 30%. Nivelele 3 și 4 reduc lumina albastră cu 50% și 70% și sunt alese atunci când utilizatorul citește o carte electronică. Aceste moduri pot fi selectate cu ușurință prin meniul afișat pe ecran.

Cum afectează lumina albastră ochii?

Cum afectează lumina albastră ochii?

Inginerii ASUS continuă să dezvolte și să îmbunătățească produsele companiei, alte inovații și tehnologii putând oricând să fie disponibile pe piață.

Poți afla mai multe despre modul în care monitoarele ASUS îți protejează ochii accesând articolul acesta.