HomeStiriASUS ZenFone 2 – See What Other’s Can’t See
ASUS Zenfone 2

ASUS ZenFone 2 – See What Other’s Can’t See

ASUS a lansat în urmă cu câteva luni primul telefon din lume cu 4GB de memorie RAM. Imensa memorie fizică îi permite terminalului să ruleze aplicații complexe fără să facă trashing. Utilizatorii vor experimenta un sistem de operare foarte fluid ce nu suferă blocaje, așa cum se întâmplă frecvent în cazul terminalelor cu memorie RAM insuficientă.

Dacă memoria RAM este vitală pentru buna funcționare a unui sistem de calcul, camera avansată este foarte importantă pentru realizarea unor fotografii excepționale. ASUS ZenFone 2 integrează o cameră PixelMaster de 13MP cu o diafragmă largă f/2.0 pentru a captura fotografii uimitoare, la rezoluție înaltă, cu zero latență.

Modul Low Light activează tehnologia de contopire a pixelilor pentru a realiza fotografii cu 400% mai luminoase pe timp de noapte, fără a fi necesar un bliț. Atunci când este preferat blițul, ZenFone 2 apelează la Real Tone pentru a asigura nuanțe mai calde pentru piele și culori mai precise. Camera de pe ZenFone 2 are, de asemenea, mod Backlight (HDR) ce permite utilizatorilor să realizeze fotografii cu expunere uniformă și culori vii în scenele în care subiectul este poziționat între sursa de lumină și aparat, cum ar fi portretele la apusul soarelui. Utilizând tehnologia de îmbunătățire a pixelilor pentru creșterea contrastului cu până la 400%, modul Backlight (HDR) garantează că subiecții ies în evidență în mod clar și nu au umbre.

ASUS încurajează utilizatorii să expună creațiile lor sub sloganul „SEE WHAT OTHERS CAN’T SEE”. Puteți expune creațiile dumneavoastră postându-le la adresa: http://www.seewhatotherscantsee.com

ASUS ZenFone 2 – See What Other’s Can’t See

ASUS Zenfone 2

ASUS Zenfone 2