HomeStiriInterviu: Președintele ASUS despre ZenFone 2
ASUS Zenfone 2

Interviu: Președintele ASUS despre ZenFone 2

ASUS Zenfone 2

ASUS Zenfone 2

Produsele incredibile au în spate oameni extraordinari. Dan Cadar de la ZONA IT a realizat un interviu cu Președintele ASUS, Jonney Shih, cu ocazia lansării de la Paris a noilor produse ASUS.

“Suntem extrem de bucuroși să aducem aceste produse inovative în Europa”, declara Președintele ASUS, Jonney Shih cu ocazia evenimentului desfășurat în incinta teatrului istoric “Le Trianon”. “ZenFone 2 și Transformer Book Chi reflectă echilibrul perfect între frumusețe, funcționalitate și performanță, încorporând fiecare aspect din spiritul mărcii ASUS In Search of Incredible.”

ZenFone 2 este cu siguranță cel mai puternic telefon al companiei ASUS. Acesta beneficiază de un design complet nou, cameră PixelMaster de 13MP și o performanță fără compromis oferită de procesorul Intel Atom Z3580 pe 64 biți și de cei 4GB memorie RAM. Un modem Intel LTE-Advanced oferă o conexiune 4G/LTE stabilă și rapidă. Construit pe succesul modelelor ZenFone și având în spate un sfert de veac de inginerie, mult doritul ZenFone 2 furnizează o serie de funcții noi și rafinata experiență ASUS ZenUI, ce dă o nouă perspectivă luxului accesibil tuturor.

Urmărește mai jos interviul cu Președintele ASUS, Jonney Shih.

Chairman-ul ASUS, despre ZenFone 2

Ecranul IPS+ Full HD de 5.5 inci are o ramă foarte subțire ce reduce dimensiunile generale ale telefonului, maximizând aria de afișare. Camera PixelMaster de 13MP cu diafragma largă f/2.0 permite utilizatorilor să realizeze fotografii la rezoluție înaltă cu latență zero. Funcțiile camerei includ mod Low Light, Backlight (Super HDR) și bliț Real Tone pentru a asigura fotografii incredibile în orice condiții de iluminare.

ZONA IT se difuzeaza in fiecare Vineri pe TVR1 și TVRHD.