HomeStiriDreamhack Bucharest 2015 – Galerie Foto
Meciurile de DOTA 2 au fost pricipala atracție la Dreamhack 2015

Dreamhack Bucharest 2015 – Galerie Foto

ASUS_Dreamhack2015_21

Dreamhack Bucharest 2015 se impune și anul acesta drept cea mai mare competiție de gaming din regiune, fapt dovedit de numărul mare de participanți prezenți în Sala Polivalentă din București. Conform cifrelor furnizate de organizatori peste 25.000 de vizitatori au urmărit meciurile a peste 400 de jucători străini și români

Cea de-a cincea ediție DreamHack Bucharest, desfăşurată între 24 și 26 aprilie la Sala Polivalentă, a marcat câteva noi premiere în lumea sportului electronic. Printre cele mai importante se numără finala StarLadder (organizată pentru prima dată în afara orașului de reședință, Kiev), prezenţa pentru prima oară în Estul Europei a celor mai bune echipe de Dota2 din lume (Vici Gaming și Invictus Gaming, ambele din China) și primul turneu internațional offline de Heroes of the Storm.

Scena PGL a fost locul de desfășurare pentru una dintre cele mai importante competiții din cadrul DreamHack Bucharest 2015: sezonul de debut al PGL CS:GO Championship Series.

Povestea scrisă pe această scenă a avut un final spectaculos duminică noapte, demnă să inspire orice gamer amator care visează la o carieră în domeniu. Danezii de la Team SoloMid au fost desemnaţi marii campioni ai PGL CS:GO Championship Series, plecând acasă cu trofeul și premiul în valoare de 45.000 de dolari. Victoria obținută împotriva adversarilor de la Ninjas în Pyjamas a dat peste cap majoritatea pronosticurilor făcute atât de specialiști, cât şi de amatorii eSport. Deşi aveau reputaţia unei echipe care obține performanțe doar online, danezii au reușit să-i învingă pe favoriţii bookmaker-ilor: pe Fnatic de două ori și pe Ninjas in Pyjamas în fazele finale. În perioada 31 octombrie – 1 noiembrie 2015, Cluj-Napoca va găzdui Dreamhack Cluj, prima ediție ce va migra în afara Capitalei.

ASUS_Dreamhack2015_24

Nici companiile producătoare de hardware pentru gaming nu s-au lăsat mai prejos. ASUS a participat cu un stand impresionat ce a devenit rapid un punct de atracție pentru public. ASUS a prezentat sisteme unice realizate de modderi români dar și laptopuri și periferice de gaming cum ar fi căștile ROG Orion și tastaturile Echelon.

ASUS la Dreamhack Bucharest 2015