HomeStiriCâteva exemplare ROG Ares lll sunt disponibile la vânzare în magazinele din România
ROG Ares lll

Câteva exemplare ROG Ares lll sunt disponibile la vânzare în magazinele din România

ROG Ares lll ambalaj

ROG Ares lll ambalaj

Plăcile video excepționale sunt vânate de clienții potenți financiar, ce doresc să beneficieze de cea mai nouă tehnologie înaintea celorlalți. Plăcile video supradotate vin în ediții limitate, însoțite de finaje premium. Realizată meticulos, cu atentie la detalii, ASUS ROG Ares III este fabricată într-o serie limitata de doar 500 de unități

ROG Ares III este cea mai performanta placa grafica, racita cu apa, special conceputa pentru cei pasionati de jocuri dotata cu un singur slot. Procesor AMD dual Radeon Hawaii XT GPUs cu frecventa de 1030 MHz, memorie de 8 GB GDDR5 si viteza cu frecventa de 5000 MHz, Ares lll are o performanta cu 15 % mai mare decat GTX Titan Z. În testul 3DMark Fire Strike Extreme, acest monstru a rulat cu 15% mai rapid și a redat Battlefield 4 la un framerate cu 33% mai mare decât GTX Titan Z, la rezoluție 4K Ultra High Definition (3840×2160 pixeli).

ROG Ares lll

ROG Ares lll

Ares III dispune de un bloc cu apa care asigura procesul de racire. Aceasta tehnologie impune temperaturi cu 25 % mai mici decat pentru Radeon R9 295X2. ROG Ares III dispune de regulatorul de tensiune (VRM) Digi+ cu 16 faze și condensatorii solizi 10K, fabricați în Japonia, reducând zgomotul alimentării cu până la 30% și îmbunătățind eficiența energetică cu 15%, comparativ cu modelul de referință Radeon R9 295X cu 12 faze. Digi+ VRM lărgește toleranța pentru modulația tensiunii și îmbunătățește stabilitatea generală, crescând potențialul de overclocking. GPU Tweak este usor de folosit oferindu-va control in timp real asupra procesorului, memoriei video si totodata asupra procesului de racire, a vitezei, a consumului de energie la performante ridicate. GPU Tweak poate realiza update-uri de drivere sau BIOS.

Placa video ROG Ares III este disponibilă și în România într-un stoc foarte limitat. Emag oferă la vânzare câteva exemplare, prețul unui singur fiind de 7699 Lei.

ROG Ares lll

ROG Ares lll