HomeStiriProdusele ASUS din luna martie
Adaptor ASUS USB 3.1

Produsele ASUS din luna martie

Luna martie a acestui an ne-a adus o serie de produse noi dar și o nouă tehnologie USB care oferă mai multă viteză.

Zenbook UX305 este un portabil motorizat de noile procesoare Intel Core M. În combinație cu până la 8GB de memorie RAM și un SSD ultra-rapid de 512GB, UX305 oferă performanțe impresionante. SSD-urile performante cu interfață SATA 6Gbit/s ușurează sarcinile de la birou și accelerează sistemul de operare Windows. Designul ASUS pentru managementul termic avansat înlătură necesitatea unui ventilator, astfel încât UX305 este complet silențios și rămâne rece în orice condiții.

ASUS ZenBook UX305

ASUS ZenBook UX305

Adaptoarele USB 3.1 pentru plăci de bază oferă un transfer mai rapid al datelor atunci când conectați un dispozitiv extern și vine ca o completare la unitățile SSD rapide ce au înlocuit hard diskurile. USB 3.1 oferă nu numai viteze de transfer mai mari ca USB 3.0 ci și un curent de 900mAh pentru reîncărcarea telefoanelor și a tabletelor.

Adaptor ASUS USB 3.1

Adaptor ASUS USB 3.1

ASUS GTX 960 Mini este o placă video ce poate fi montată în sistemele cu dimensiuni reduse și ple plăcile de bază mini ITX. GTX 960 Mini înglobează tehnologiile ASUS ce aduc un plus de performanță versiunilor de bază cum ar fi componentele Super Alloy Power și GPU Tweak cu XSplitGamecaster.

ASUS GTX 960 Mini

ASUS GTX 960 Mini

În clipul de mai jos Alex de la ASUS North America prezintă noutățile lunii martie.

Produsele ASUS ale lunii martie