HomeStiriASUS Transformer Book T300 Chi va costa 3750 lei

ASUS Transformer Book T300 Chi va costa 3750 lei

T300-chi-altshift5

ASUS România vine cu noi detalii privind noua gamă de dispozitive ASUS Transformer Book Chi.

Noua serie de tablete convertibile ASUS Transformer Book Chi a fost lansată pe piața românească cu prilejul unei conferințe organizate de ASUS România în parteneriat cu Intel România, pe 26 martie 2015 la restaurantul ALT SHIFT din capitală. Au fost expuse și prezentate toate cele trei modele Chi: T90, T100 și T300.

Vârful gamei, ASUS Transformer Book T300 Chi este disponibil la vânzare la un preț de aproximativ 3750 lei (TVA inclusiv). Motorizat de procesorul Intel Core M, noul dispozitiv 2-în-1 oferă performanțe fluide în activitățile zilnice, fie că e vorba de lucru sau de divertisment. Rulează sistemul de operare Windows, oferind confortul de neegalat al unui laptop ce se transformă instant într-o tabletă.

Lansare ASUS Transformer Book T300 Chi

Lansare ASUS Transformer Book T300 Chi

“ASUS Transformer Book Chi oferă mobilitate, divertisment și productivitate. Sunt tablete elegante și accesibile oriunde, ce se transformă în laptopuri atunci când e nevoie. Ne bucurăm să le putem prezenta utilizatorilor din România înaintea lansării paneuropene de la Paris, de pe 30 martie și să anunțăm punerea în vânzare a vârfului de gamă”, a spus Ciprian Donciu, Country Manager ASUS România.

„Inovațiile ASUS prezentate astăzi sunt posibile datorită avansului tehnologic pe care Intel îl are în domeniul mobil. Procesorul Intel Core M este primul lansat din noua familie bazată pe microarhitectura Broadwell și construit pe inovatorul nostrum process de fabricație pe 14 nm. Valoarea acestui procesor constă în performanță sporită în design-uri mici, subțiri, fanless, și durată mai mare de viață a bateriei”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel România.

O galerie de poze de la eveniment se găsește pe pagina de Facebook ASUS România: http://on.fb.me/1MaIGmy

T300-chi-altshift6