HomeStiriDouă monitoare ASUS pentru jocuri la superlativ
Asus RoG SWIFT PG27AQ

Două monitoare ASUS pentru jocuri la superlativ

ASUS și-a luat angajamentul de a dezvolta echipamente care să susțină performanța în sportul electronic. Monitoarele de înaltă calitate sunt elemente cheie într-o competiție de gaming purtată la cel mai înalt nivel. Calitatea imaginii, dinamica și acuratețea cadrelor ce se succed cu rapiditate oferă jucătorului toate pârghiile necesare pentru a ieși învingător dintr-o încleștare cu un adversar de top.

ASUS a anunțat recent monitorul Designo MX27AQ. Ecranul de 27 inci, cu rezoluție 2560×1440 pixeli, oferă o imagine cu 77% mai mare comparativ cu un display similar FullHD, oferind utilizatorilor cea mai bună experiență audio-vizuală. MX27AQ reprezintă noua generație de monitoare din seria ASUS Designo, evidențiată printr-un design elegant premiat iF, fără ramă, cu profil ultra-subțire și o bază inspirată de cadranul solar. Deși nu este promovat ca un monitor de jocuri Designo MX27AQ se descurcă excelent chiar și atunci când are de aface cu imagini foarte dinamice. Mai mult, noul monitor ASUS are un preț sensibil mai mic dacă ne raportăm la modelele cu panou 4K.

ASUS Designo MX27AQ

ASUS Designo MX27AQ

MX27AQ dispune de un panou AH-IPS (advanced high performance in-plane switching) care dispune de un contrast de 100.000.000:1 și o acoperire de 100% din paleta sRGB pentru efecte vizuale realiste, precum și un unghi de vizualizare de 178 grade, eliminând alterările de culoare atunci când privim monitorul dintr-un unghi extrem.

Asus RoG SWIFT PG27AQ

Asus RoG SWIFT PG27AQ

Pasionații de gaming ce își doresc cea mai bună tehnologie din lume au la dispoziție monitorul Asus RoG SWIFT PG27AQ. Acesta beneficiază de un panou IPS cu rezoluție 4K (3840 x 2160) și tehnologie Nvidia G-Sync ce sincronizează framerate-ul plăcii grafice cu cel al monitorului pentru a oferi o imagine cu adevărat fluidă.

Specificații Asus RoG SWIFT PG27AQ

  • LCD 27-inci LCD, ramă subțire, estetică ROG
  • Rezoluție 4K (3840 x 2160)@60Hz
  • Panou In-Plane Switching
  • Nvidia G-Sync
  • ROG GamePlus
  • DisplayPort 1.2
  • Rată contrast: 1000:1
  • Luminozitate:300 cd/m²

Mai jos puteți vedea o prezentare a monitorului Asus RoG SWIFT PG27AQ cu panou IPS cu rezoluție 4K.

Asus RoG SWIFT PG27AQ 4K

ASUS Designo MX27AQ va fi disponibil începând cu luna martie pe piețele din: Taiwan, Asia-Pacific, Europa și America de Nord. Prețurile pornesc de la 499USD și diferă de la o regiune la alta.