HomeStiriRăspuns la orice întrebare legată de MyASUS
ASUS Transformer Book T100, laptop convertibil în tabletă

Răspuns la orice întrebare legată de MyASUS

Cumpărarea unui produs electronic nu înseamnă numai ridicarea de la magazin a unui obiect ce poate rula câteva funcții. Fiabilitatea, durabilitatea, garanția, serviceul, update-urile de software, toate aceste lucruri mențin produsul în funcțiune și oferă utilizatorului posibilitatea de a-l folosi în siguranță. Spre exemplu, dacă ați optat pentru o tabletă OEM e puțin probabil ca aceasta să mai beneficieze de update-uri ale sistemului de operare sau de o garanție extinsă.

ASUS are grijă de utilizatori și după vânzarea produsului. Modelele ASUS sunt fiabile, beneficiază de expertiza unei companii ce are în spate o echipă R&D de elită formată din 4500 de ingineri iar sistemul de operare este menținut la zi. ASUS livrează frecvent update-uri ale sistemului de operare oferind funcții noi și un mediu sigur pentru rularea aplicațiilor.

MyASUS Online Chat

MyASUS Online Chat

Mai mult, compania oferă o nouă aplicație, denumită MyASUS, prin care utilizatorii pot fi informați despre produsele vândute și service-urile din apropiere. Produsele se pot înregistra rapid prin simpla fotografiere a acestora iar accesarea serviciilor, suportului telefonic sau fișelor de instrucțiuni se poate face prin câteva clickuri. MyASUS oferă răspunsuri la orice problemă legată de ASUS, fie că e ceva simplu sau ceva mai complicat.

MyASUS Online Chat

Aplicația Myasus pentru Android poate fi descărcată din Google Play.
Aplicația MyASUS pentru iOS poate fi descărcată din itunes.