HomeStiriPeriferice prezentate la standul ASUS de la CES 2015
Maușii ROG Spatha-Sica-Gladius

Periferice prezentate la standul ASUS de la CES 2015

La standul ASUS din incinata hotelului Trump din Las Vegas au fost prezentate în perioada CES 2015 o serie de periferice care vor face deliciul pasionaților de jocuri pe calculator. Printre produsele prezentate amintim: mausul de jocuri ROG Spatha, mausul de jocuri ROG Sica, mauspad-ul ROG Whetstone, monitorul ROG SWIFT PG27AQ, căștile STRIX 7.1.

CES 2015: Noi componente hardware de la ASUS

Fiecare produs este conceput de ASUS pentru a se potrivi utilizatorilor ce doresc să facă performanță în sportul electronic. Maușii ROG Sica, ROG Spatha și ROG Gladius vin cu un design agresiv dar și cu funcții ce permit ajustări precise ale rezoluției și comenzilor rapide.

Maușii ROG Spatha-Sica-Gladius

Maușii ROG Spatha-Sica-Gladius

Mausul ROG Gladius este o cunoștință mai veche ce iese în față cu o serie de facilități pe care nu le putem găsi la alte game. ASUS a ales comutatoarele japoneze OMRON D2FC-F-7N cu o durată de viață de 20 de milioane de cicluri, ce pot fi schimbate de utilizator. ROG Gladius are propria memorie flash pentru a reține profilurile definite de utilizator și un software personalizat, simplu de folosit.

ASUS Rog Gladius

ASUS Rog Gladius

Monitorul ROG SWIFT PG27AQ are o diagonală de 27 de inci și o ramă subțire. Atunci când nu este pus la lucru în cele mai pretențioase jocuri sincronizate cu Nvidia G-Sync, monitorul poate deveni un televizor 4K pentru vizionarea de filme. ROG SWIFT PG27AQ are o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli și o frecvență de 60Hz, aducând utilizatorilor cea mai înaltă tehnologie existentă la ora actuală.

ROG_Swift_PG27AQ_4K_UHD_In-Plane_Switching_technology_gaming-monitor-copy-980x671