HomeStiriROG GR8 – desktopul de gaming care nu ar trebui să existe!

ROG GR8 – desktopul de gaming care nu ar trebui să existe!

ROG GR8 este unul dintre desktop-urile de neimaginat pentru utilizatorului obișnuit. Conform experiențelor acumulate de majoritatea pasionaților de jocuri, modelul ROG GR8 nu ar avea cum să existe.

Simpla prezență a unui procesor Intel Core i7 din generația a patra și a unei plăci video NVIDIA GeForce GTX750Ti 2GB într-un spațiu de numai 2.5 litri naște o mulțime de semne de întrebare. Și totuși, acest desktop există! ROG GR8 poate rula cele mai titrate jocuri datorită plăci video NVIDIA GeForce GTX750Ti 2GB și a amemorie RAM ce ajunge până la 16GB. Stocarea datelor este realizată pe harddisk-uri de până la 1TB sau pe memoria de tip SSD.

Desktop-ul de gaming ROG GR8

ROG GR8 măsoară numai 6 x 24.5 x 23.8 cm și cântărește 1,284 kg fiind mai ușor decât majoritatea notebook-urilor. Aceste cifre au putut fi atinse prin separarea sursei de alimentare de carcasa desktopului.

GR8 împrumută din soluțiile tehnice folosite în construcția notebook-urilor, sistemul de răcire apelând la metalele înalt conductive, la heat-pipe-uri și la cunoștințele dobândite de-a lungul anilor de către inginerii ASUS.

ROG GR8 la interior


Puteți găsi mai multe informații despre ROG GR8 puteți găsi pe site-ul oficial.

ROG GR8 – galerie foto